2021: Tendinte in moda pentru baieti

Poate ca in generatiile trecute parintii nu prea aveau de unde alege in materie de haine, nici pentru ei, nici pentru copii. Acum optiuni sunt nelimitate atat pentru imbracaminte, cat si pentru incaltaminte si alte accesorii. Si evident, daca sunteti parinti moderni, carora le place sa fie in pas cu moda, va doriti asta si pentru copilul vostru. Si cine spune ca a te imbraca bine trebuie sa fie neaparat si costisitor? Nicidecum! Trebuie doar sa fii informat cat de cat, sa ai putina idee despre stiluri si combinatii vestimentare si poti crea outfituri pentru cel mic de sa zici ca e un pusti de bani gata. 

 

                                             

 

Deci, aviz pentru parintii care isi imbraca baietii de parca ar fi din doua povesti diferite, se poate si fara sa cheltui enorm, trebuie doar putina viziune si implicare. Daca tu iti faci timp sa te gatesti, trebuie sa ai timp sa il aranjezi si pe el, in special cand plecati la plimbari sau la evenimente importante. 

Poate inca nu stii exact care sunt tendintele in moda pentru baieti in acest an, insa le vei descoperi mai jos. Totusi, nu uita ca si copilul tau are dreptul de a alege, deci nu-i fura bucuria atunci cand lui ii place altceva decat iti place tie. Pur si simplu adapteaza-te si make it work! Tu esti inteligenta, deci chiar de nu era outfitul ce ti l-ai propus in minte, sigur gasesti o solutie. Sa vedem ce se poarta in 2021:

 

Hainele de in - ideale pentru orice vara

Hainele din in pe langa faptul ca sunt lejere si confortabile, combina atat stilul casual, cat si adauga un plus de rafinament unui outfit. Si cum cu simplitatea nu ai cum sa dai gres vreodata, echipeaza garderoba celui mic cu camasi simpatice in diverse nuante, de preferat fara imprimeuri. Spun asta pentru ca poate iti vei dori sa il imbraci cu o pereche de pantaloni cu dungi, deci nu iti doresti sa fie incarcat excesiv vizual. Daca este foarte cald, opteaza pentru pantalonii scurti din in. Daca nu, cei lungi sunt ideali pentru o tinuta de oras, inspirata din stilul Rivierei.

Acestui outfit se vor potrivi de minune o pereche de mocasini si in completare o palarie cool sau o pereche de ochelari de soare. Daca vrei sa duci la nivelul urmator outfitul creat si sa adaugi un plus de eleganta, poti adauga o vesta casual cu nasturi, insa nu e ideala ziua pe canicula. Si evident, fiindca acesti omulet este tatal sau + tine in miniatura, il puteti imbraca stilistic si cromatic pentru a se potrivi cu voi de fiecare data. Indiferent ce hainute alegi pentru copilul tau, inul va fi mereu chintesenta lejeritatii si confortului pe timp de vara, indiferent de an.

 

Sa nu uitam ca suntem copii!

Chiar si noi adultii. Deci nu suntem roboti sa ne imbracam mereu elegant. Joaca face parte din viata noastra, dar mai ales a copiilor. Pentru zilele in care totul se rezuma la distractie, la miscari excesive, fuga si chicoteli, zile in care pur si simplu iesiti in parc, vestimentatia trebuie sa fie cat mai comoda, deloc restrictiva. 

Nici voua nu va place sa va jeneze hainele sau sa va supraincalzeasca cand dansati. In functie de vreme, pantalonii de trening din bumbac, camo sau poate gri, sunt varianta ideala. Pot fi combinati cu un tricou de aceasta data mai deosebit, cu un imprimeu sau mesaj simpatic si evident tenisii in completare.

 

Denimul - mereu in tendinte

Cum sa uitam despre acest material? Este in top chiar si in 2021 si nu e de mirare, fiindca este extrem de versatil. Cu o pereche de jeansi sau pantaloni scurti din denim, poti crea o multime de outfituri baiatului tau. 

Daca e toamna, acestia vor merge perfect cu o mini geaca din piele si o pereche de ghetute - cui nu-i place stilul mai rock? Iar cu parul stilizat cu putin gel din al tatalui, copilul tau va frange inimi fara sa vrea. 

Daca e sezonul cald, jeansii pot fi combinati cu un tricou lejer, dar si cu o camasa din acelasi material. Outfitul all denim este popular si in acest an. Iar un accent important al denimului in 2021 este ca acesta sa fie mai interesant, prin aplicatii diverse, dungi, petice sau chiar pete de culori. La capitolul tricouri cele cu logourile mari frontale sunt un must-have, poate cu o trupa favorita, un film sau un anumit personaj. Blugii mai pot fi purtati si cu un hanorac daca se combina stilul casual/sport sau chiar cu un pulover turtleneck pentru un plus de eleganta.

 

Stilul military - in topul preferintelor

S-a observat un mare entuziasm in acest an catre vestimentatia ce mimeaza uniformele militare. Costume kaki, nasturi stralucitori chiar si cu embleme interesante, buzunare multiple. Pantalonii cargo sau cei de camuflaj urca in topul modei pentru baieti in 2021. Sunt confortabili, usor de stilizat cu un tricou, o bluza cu maneci lungi, iar in sezonul rece ideali impreuna cu niste bocanci interesanti si o jacheta. 

Totodata, chiar si stilul muzical poate fi abordat in acest an. Pantalonii largi ca de rapper, pantaloni grunge rupti, o bluza sau un tricou cu un instrument muzical favorit sau un tip de vestimentatie ce duce cu gandul la un anumit tip de muzica.

 

Si cei mici pot fi imbracati casual/office

O pereche de pantaloni cambrati sau mai eleganti, o camasa, mocasini sau chiar si tenisii sunt perfecti. Iar daca este frig, de minune va merge si un fes tip beanie, iar pe deasupra camasii un pulover de o nuanta mai inchisa, lasand sa se vada gulerul camasii si aceasta sa fie iesita din pantalon. 

Chiar si cardiganul este o optiune fie el simplu sau tricotat in detaliu. Se poate adauga chiar si un papion la acest outfit. Si evident, de mentionat este ca tricotul si carourile sunt in tendinte in 2021, deci le poti combina, iar tu vei avea cel mai stylish baiat.

Inspiratie sa aveti mamici, fiindca haine sunt nenumarate. Spor la cumparaturi!