Balansoare bebelusi cu conectare la priza !

Venirea pe lume a unui copil pentru fiecare mamica este ca o binecuvantare,insa cresterea acestuia presupune o serie de activitati care,de unele mamici sunt depasite cu greutate. Cu siguranta ati achizitionat toate produsele de care are nevoie un bebelus in primele luni de viata,dar la un balansoar nu vati gandit deoarece ati preferat sa folositi vechiul obicei al bunicii.Veti observa insa ca aceasta metoda de leganare va fi ingreunata in momentul in care bebelusul tau va creste si va cantari destul de mult. Acum va este oferita posibilitatea de a achizitiona un accesoriu care cu siguranta este indispensabil oricarei familii.

Leganatul este singurul mod prin care bebelusul se simte linistit,prin acest mod el simte afectiunea din partea mamei. Balansoarele sunt confectionate din material destul de masive si rezistente pentru ca siguranta micutului tau sa nu fie pusa in pericol. Spatele micutului va beneficia de un confort maxim deoarece spatarul este confectionat din materiale foarte moi care nu provoaca alergi pielii,astfel micutul va putea sta cat mai mult timp in balansoar,confortabil si in acelasi timp sanatos.

Designul poate fi ales in functie de sexul bebelusului sau in functie de preferintele fiecaruia. Formele balansoarelor sunt destul de variate,astfel puteti opta pentru modelul care se potriveste fiecarei camere. Este indispensabil pentru orice mamica care vrea ca micutul ei sa fie linistit si sa aiba parte de un somn la fel de linistit.

Tot mai multi bebelusi sufera de colici,aceste dureri ii fac sa devina mai nelinistiti si mult mai plangaciosi,astfel ve-ti observa rolul important pe care il are un balansoar. Bebelusii vor fi calmati de miscarile balansoarului incat vor uita de durerea care ii chinuie si vor adormi imediat.Un punct forte in linistea unui bebelus este si muzica,acest balansoar are incorporat orice accesoriu care poate ajuta la calmarea bebelusului.

Cele mai populare produse