Balansoare bebelusi cu vibratii si melodii !

Bebelusii sunt suflete sensibile si au nevoie de toata afectiunea din lume. Atunci cand sunt mici adora sa fie leganati,intre ei si mama lor se leaga astfel o legatura destul de stransa. Inca din cele mai vechi timpuri se stie ca leganatul este metoda prin care micutul se simte linistit. Are parte de tot confortul si de un somn foarte placut. Cu siguranta ati observat ca micutii atunci cand sunt leganati scapa de starea de agitatie dar si de durerea provocata datorita colicilor.

Este o metoda care poate fi practicata de orice mamica pana in momentul in care bobocul ei de floare se dezvolta atat de mult incat leganarea acestuia sa fie dificila. Solutia pentru a rezolva aceasta problema este achizitionarea unui balansoar pentru bebelusi.

Acest lucru va scapa de problema leganatului dar va ajuta si atunci cand aveti de indeplinit alte activitati casnice. Micutul va poate insoti acolo unde aveti de facut diverse treburi casnice,astfel il puteti supraveghea indeaproape. Nu trebuie ca spatiul sa reprezinte o problema deoarece sunt concepute astfel incat sa nu ocupe prea mult spatiu,acesta este unul dintre multitudinea de avantaje pe care o are acest accesoriu. Desi modelele difera in functie de marime,fie ele mai mici,mai mari sau mai inalte,mai joase ele sunt considerate ca fiind adevarate leagane.

Vor fi niste accesorii potrivite pentru camera micutului,care va avea un design elegant. Cadrul acestor balansoare sunt construite din materiale extreme de rezistente,pot avea forme rotunde,ovale sau sub forma unor schiuri. Micutul tau va fi in siguranta si va sta destul de confortabil deoarece spatiul pe care micutul va sta culcat va fi confectionat din material foarte moi. Balansoarele pentru copii au atasate unele sisteme de care puteti prinde unele jucarioare pentru a face din sederea micutului tau o adevarata placere.Atat bebelusul dar si cei care ii supravegheaza vor avea o stare de spirit fericita.

Cele mai populare produse