Caracteristicile Unui Balansoar Perfect Pentru Copii

A trecut de mult vremea cand cei mici se loveau atunci cand se jucau in parcuri. In prezent, jucariile destinate lor sunt printre cele mai sigure si asta datorita eforturilor continue ale celor care le creeaza si care investesc sume uriase in asigurarea confortului si sigurantei copiilor.

Niciun fabricant nu ar vrea sa se spuna despre produsele sale ca nu sunt sigure, sau ca genereaza o rata mare de accidente. Asadar toti cei care creeaza jucarii pentru copii investesc o data in materiale sigure si intr-un proces de fabricatie cat mai ecologic sau verde si a doua oara, in testarea produselor pentru a fi siguri ca sunt 100% apte de a fi folosite de micuti fara probleme. Restul cheltuielilor, de marketing, transport, telecomunicatii, sunt cheltuieli adiacente si in general nu ating valorile celor doua investitii numite mai sus. Un balansoar perfect este un tip de leagan care se poate lega cu ajutorul unor sfori puternice de o creanga a unui copac (nerecomandat) sau de o structura metalica (recomandat).

Balansoarul prezinta un scaun de plastic, foarte confortabil, unde sta micutul, si de asemenea o centura de siguranta, pentru a fi sigur ca acesta nu aluneca din balansoar.

 

Balansoarele sunt create pentru cei foarte mici in general, cei mai mari putand sa se dea singuri in leagane, prin forta proprie a picioarelor si a mainilor. Balansoarele se pot amplasa foarte usor, fiind foarte apreciate de cei mici. In cazul in care copilului i se face pofta de mancare in timp ce se leagana in balansoar, poate fi folosita o alta componenta ce apare in cazul balansoarelor pentru bebelusi, si anume o tavita, ce este amplasata in fata micutului si care are dublu rol, de a-l impiedica pe cel mic sa alunece din balansoar (in cazul in care nu suporta centura de siguranta) si de a fi pe post de masuta de bucatarie.

Evident, cand aveti cativa biscuiti sau napolitane pe tavita din fata copilului nu trebuie sa exagerati cu viteza de impingere a balansoarului; mentineti o miscare foarte slaba si constanta a balansoarului, altfel riscati sa imprastiati toate bunatatile pe jos. In afara de tavita pentru alimente, se mai poate amplasa si o tavita educationala, cu tot felul de butonase muzicale, cu sunete diverse, colorate frumos si care il ajuta pe micut sa descopere lumea literelor sau a cifrelor.

Pana intr-un an niciun copil nu va fi interesat de litere sau cifre, dar mai apoi, aceste accesorii ale balansoarului se vor dovedi eficiente. Inainte de a fi preocupati de matematica si scriere, copiii vor fi atrasi de culori, animale, forme geometrice si flori, asadar puteti folosi accesorii educationale care ii prezinta micutului o mica parte din lumea inconjuratoare chiar in timp ce acesta foloseste balansoarul. Pentru o oferta generoasa de balansoare pentru copii, accesati nichiduta.ro unde veti gasi de la fotolii balansoare de metal pentru cei mai rasfatati copii, balansoare avand forme diferite (girafa, elefant, catelus, calut, vacuta) pana la balasoare care se pot amplasa direct pe covor (nu de o bara metalica in curte) si balansoare electronice.

Cele mai populare produse