Carucioare Cangaroo cadru aluminiu ultrausoare !

Carucioarele Cangaroo sunt utile pentru noii nascuti. Se poate folosi pentru copiii cu varsta de 0 luni, deoarece are spatarul reglabil pe orizontala, iar copilul se poate pozitiona atat cu fata in directia de mers, cat si cu spatele, numai prin simpla schimbare de pozitie a copertinei. Cadrul caruciorului este din aluminiu, deoarece este un metal prietenos si un bun conductor de caldura, scaunul insusi se poate transforma in landou, cand doriti sa nu mai urcati caruciorul, iar manerul ergonomic se poate ajusta pe inaltime. Landoul este ideal pentru cei care stau la casa; in loc sa urcati caruciorul cu totul pana la etajul intai sau doi al casei, puteti sa luati copilul doar in landou.

Caruciorul are o greutate de 13 kg. Ganditi-va ca va trebui sa il urcati un etaj; impreuna cu copilul si alte accesorii, este posibil sa depaseasca 17-18 kg, ceea ce nu este foarte usor in special pentru o femeie. Un alt lucru pe care caruciorul il include si este destinat mamicilor este geanta de accesorii pentru mamica, unde aceasta poate plasa suzeta celui mic, biberonul, cateva scutece, creme si jucarioare. De asemenea, carucioarele Cangaroo vin si cu o husa pentru picioare, care isi dovedeste utilitatea in special iarna.

Carucioarele Cangaroo au un mecanism de inchidere tip umbrela si dimensiuni compacte, ceea ce il face mai usor de transportat. Incape foarte bine in portbagaj, atat timp cat este strans. Vorbind de automobil, caruciorul de acest tip are si o centura de siguranta, reglabila in inaltime.