Cele mai noi modele de Leagane bebelusi !

Bebelusii se nasc cu nevoia de a fi iubiti,iar aceasta nevoie nu dispare niciodata,nici macar atunci cand vor fi pe picioarelele lor. Au nevoie de dragoste chiar si atunci cand sunt plangaciosi sau agitati. O metoda pentru calmarea lui poate fi leganatul,aceasta fiind salvarea oricarui parinte neexperimantat sau lipsit de solutii.

Bebelusul plange din diferite motive sau nevoi pe care le are. O face si din rasfat sau din nevoia de a fi bagat in seama. Obiceiul stravechi al bunicii pare sa dea roade de asta sunt tot mai multe mamici care isi leagana bebelusii ,acest obicei insa nu poate fi utilizat la nesfarsit deoarece va deveni imposibila datorita greutatii marite a acestuia.

Pentru ca bebelusul adora miscarile constante si blande ale leganatului,nu putem sa incetam sa ii oferim linistea de care are nevoie,pentru acest aspect producatorii au creat un accesoriu care vine in ajutorul mamicilor si a bebelusilor. Acest accesoriu este balansoarul de bebelusi.

Chiar daca va trebui sa cheltuiti o suma mare de bani cu siguranta veti realiza ca acest balansoar nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra deoarece el ajuta la linistirea bebelusului tau,dar iti ofera si tie mai mult timp pentru alte activitati casnice astfel incat micutul tau sa nu fie lasat nesupravegheat. Un punct forte al acestor balansoare il reprezinta sistemul muzical incorporat,asa cum stim copii calmeaza bebelusii rapid.Sunt de diferite dimensiuni,forme dar si culori.

Niste accesorii in plus pot fi unele jucarii care pot fi atasate de balansoar pentru a fi siguri ca atentia micutului va fi distrasa. Micutul va fi atat de atras de jucarii incat cu siguranta veti avea timp pentru celelalte treburi,important este ca micutul sa nu fie lasat nesupravegheat. Centurile au rolul de proteja micutul de o eventuala rostogolire. Pentru a va asigura ca balansoarul va fi destul de rezistent trebuie sa cumparati doar produsele de calitate si de durata.