Comanda Online Saltele Patuturi Copii !

Un patut pentru copil este extrem de diferit fata de cel al unui adult si nu numai in privinta dimensiunilor. Cand va orientati asupra cumpararii unei noi saltele pentru patutul copilului dvs, trebuie sa luati in considerare cativa factori. In primul rand, trebuie sa verificati foarte atent firma fabricanta de saltele si sa vedeti daca acestea corespund standardelor de sanatate. De ce trebuie facuta aceasta verificare? Pentru ca patuturile in general, vin fabrica vin cu saltele antibacteriene (cele care vin), create special pentru bebelusi. Acestia au o imunitatea scazuta si orice bacterie pe care organismul unui adult ar respinge-o imediat, i-ar putea afecta pe micuti.

De aceea cautati numai saltele antibacteriene, anti-acariene, anti-alergenice, antiperspirante si termoregulatoare. Ar fi de preferat sa cumparati exact aceeasi marca, daca doriti doar sa schimbati salteaua patutului, sau sa respectati regula de mai sus, daca doriti o cu totul alta saltea.

In al doilea rand, trebuie sa vedeti care este materialul din care este facuta salteaua. In general, sunt din bumbac. Nu incercati sa fiti in ton cu tendintele si sa puneti sanatatea copilului dvs la incercare. Saltelele din tot felul de materiale, combinatii, ca de exemplu matase, satin, organza pot irita bebelusii, deci lasati la o parte ceea ce se poarta si alegeti bumbacul, care prin definitie protejeaza pielea sensibila de impuritati si este acceptat de toti copiii fara probleme. In al treilea si ultimul rand, salteaua trebuie sa fie prietenoasa prin design, sa aiba personaje de desene animate desenate, peisaje sau flori. Saltele se pot personaliza si cu poza copilului dvs.