Patuturi din lemn durabile si sigure !

Desi pentru mamici este incredibil de placut sa isi tina bebelusul in brate, ele trebuie totusi sa ii ofere acestuia si un alt loc in care sa stea confortabil si in care sa fie in siguranta. Tinand cont ca in primele luni de viata activitatea principala a bebelusilor este de a dormi, este foarte important sa alegeti un patut potrivit pentru micutul dumneavoastra. Patuturile nu mai sunt de mult simple piese de mobilier, ele trebuie alese cu grija, trebuie sa corespunda anumitor standarde si trebuie sa fie sigure si confortabile.

Alege un patut din lemn intrucat este cea mai sigura optiune si instaleaza-l fara probleme in camera copilului tau. Incearca pe cat posibil sa il asortezi cu restul mobilierului astfel incat sa te asiguri ca micutul tau are o camera decorata cu mult bun gust.

Poti alege patuturi cu diverse accesorii precum sertare sau perdeluta pentru tantari. Acestea pot fi foarte eficiente, mai ales daca ai probleme cu spatiul in camera copilului. Exista si patuturi multifunctionale, de dimensiuni mai mari, care pe langa sertare au si spatiu pentru infasat. Acestea sunt extrem de utile si interesante. Cauta o saltea potrivita pentru patut si in felul acesta vei crea un loc minunat in care acesta sa isi petreaca timpul. Poti alege chiar si jucarii agatatoare care se ataseaza deasupra patutului, insa este bine sa fii atenta atunci cand le fixezi pentru a evita eventualele accidente. Un patut este un detaliu important asa ca nu trebuie ales in graba.

Este bine sa achizitionezi patutul inainte ca bebelusul sa se nasca pentru a fi sigura ca ai timpul necesar pentru a cauta ceva pe gusturile tale.