Saltele patuturi pentru comfort deplin !

�Dupa ce ati cautat o vesnicie patutul pentru bebelus, urmeaza o alta runda de cautari pentru saltea. Sunt cateva puncte majore pe care sa le luati in considerare atunci cand cautati o salteluta, insa cel mai bine ar fi sa vorbim despre fiecare in parte. Siguranta este cel mai important amanunt, asa ca atunci cand cautam o saltea pentru patutul copilului trebuie sa ne asiguram ca nu isi va prinde nici macar un degetel intre peretele patutului si saltea. Masurati de doua ori dimensiunea patutului, indiferent daca vanzatorul v-a spus ca are nevoie de o saltea cu dimensiuni standard. Intre saltea si patut este de preferat sa nu va incapa nici degetul dumneavoastra, ceea ce inseamna o distanta de mai putin de un centimentru.

Un alt amanunt pe care sa il luati in considerare este fermitatea saltelei. Poate ca, pentru un adult o saltea moale este de preferat, bebelusii, in schimb, se vor odihni mai bine avand sub ei un suport putin mai tare.

Saltele pentru patuturi au din ce in ce mai multe varietati. Puteti gasi saltele cu un strat antibacterian in eventualitatea unor accidente cu scutecele, cu mai multe straturi pentru o durabilitate ridicata, sau chiar facute din materiale diverse, specifice oricarei dorinte. In ceea ce priveste costurile, acestea sunt la fel de variate ca si modelele. Preturile pleaca de la 80 de lei pentru o salteluta clasica si pot ajunge pana la 800 sau 900 de ron, in functie de model, material si durabilitate.