Saltele perfomante create special pentru copii !

Patutul este locul in care copilul tau petrece cel mai mult timp, tinand cont de faptul ca in primele luni de viata, activitatea principala a acestuia este dormitul. Daca vrei sa fii sigura ca acesta are parte de cel mai comfortabil si odihnitor somn atunci trebuie sa fi extrem de atenta atunci cand ii alegi salteaua pentru patut.

Salteaua pentru patut este extrem de importanta si trebuie aleasa conform dimensiunilor patutului copilului tau. O saltea prea mare il poate tine pe micutul tau intr-o pozitie incomoda, in timp ce una prea mica poate deveni periculoasa, intrucat ofera spatii libere intre saltea si pat unde copilul tau isi poate prinde manuta sau piciorusul. Tot ce trebuie sa faci pentru a preveni astfel de accidente este sa masori bine patutul copilului tau si salteaua si sa te asiguri ca sunt potrivite ca dimensiuni.

Daca te hotarasti sa cumperi un patut deja dotat cu o saltea patut , atunci trebuie sa verifici daca cele doua sunt potrivite. Husele detasabile sunt un mare plus pentru o saltea de calitate. Saltele sunt supuse la diferite substante cum ar fi uleiurile pentru bebelusi, pudre si chiar laptele din biberon care poate ajunge accidental in pat. Ele trebuie sa fie curatate cu mare atentie, astfel incat copilul tau sa aiba parte de un loc curat si sigur in care sa isi petreaca timpul.

O husa detasabila te poate ajuta sa faci acest lucru cu succes fiindu-ti extrem de utila si necesara. Incearca sa nu neglijezi niciun detaliu cand vine vorba de comfortul si siguranta copilului tau, iar salteaua pentru patut este cu siguranta foarte importanta.