Satele patuturi preturi accesibile !

Mai inalte sau mai joase, mai mici sau mai mari, colorate sau simple, moi sau mai rigide, indiferent de tipul lor, saltelele pentru patuturi sunt indispensabile oricarui copil si nu trebuie sa fie neglijate atunci cand esti la cumparaturi. Toate acele caracteristici sunt importante si au rolul lor, mai ales atunci cand vrei ca alegerea ta sa fie nu numai confortabila, dar si sanatoasa. O saltea bine aleasa trebuie sa respecte normele ergonomice impuse pentru varsta copilului si trebuie sa fie potrivita pentru dimensiunile patutului copilului tau.

Din punct de vedere al inaltimii incearca sa alegi o saltea care sa fie potrivita spatiului disponibil din patut. Masoara cu atentie patutul pentru a realiza care sunt lungimea, latimea si inaltimea necesare si apoi mergi la cumparaturi cu dimensiunile. Daca nu gasesti nimic de genul acesta atunci ai putea discuta cu un magazin de specialitate sa vezi daca poti face o comanda. Doar pentru ca salteaua potrivita pentru patutul tau este greu de gasit, nu inseamna ca trebuie sa faci compromisuri.

Un alt aspect la care nu trebuie sa faci compromisuri este calitatea saltelei. Incearca sa alegi o saltea imbracata in husa detasabila (pentru a putea fi curatata cu usurinta) si fabricata din materiale rezistente, care sa nu alunece. In felul acesta poti fi sigura ca micutul tau este in siguranta in patut si ca riscurile de a se accidenta sunt cat mai mici. Este bine sa folosesti lenjerie de pat din bumbac, pe care sa o pui deasupra saltelei, pentru a evita murdarirea ei si pentru confortul bebelusului.