Masute de infasat pentru copii cu cadita si accesorii !

Copii cand sunt mici trebuie sa fie infasati pentru a nu exista probleme atunci cand ei vor incepe sa mearga. Se spune ca aceasta metoda ii pastreaza calmi. De asemenea ei consuma si un mare numar de scutece ceea ce inseamna ca aproximativ 2 ani din viata va trebui sa ii petreaca pe o masa de infasat. Aceasta masa de infasat reprezinta un mare ajutor pentru mamele lipsite de experienta. Este probabil singurul mod sigur dar si comod pentru a schimba scutecul micutului tau.

Nu trebuie sa iti faci probleme in legatura cu spatiu de depozitare al acesteia deoarece dataorita multitudinii de modele din ziua de astazi te poti orienta astfel incat sa nu existe problema spatiului. Designul poate fi ales in functie de preferintele fiecaruia sau poate chiar de sexul copilasului.

Cel mai important aspect de luat in considerare atunci cand cumparati este acela ca siguranta copilului trebuie sa atinga cote inalte. Aceasta masuta o gasititrebuie sa fie stabila si centurile de siguranta incorporate sa nu permita alunecarea copilului. Multi parinti aleg aceste masute pe nichiduta.ro doar pentru simplu fapt ca unele au incorporate si cadita astfel munca lor va fi din ce in ce mai usoara.

Alegeti o masa de infasat care sa fie potrivita inaltimii tale dar si a partenerului astfel sa puteti ajunge la scute fara sa va aplecati,lucru care ar pute duce la rostogolirea micutului doar pentru o mica clipa de neatentie .

Cu siguranta atunci cand bebelusul tau nu va mai folosi aceasta masuta o ve-ti putea depozita pana cand aveti posibilitatea de a o refolosii din nou. Sunt parinti care spun ca masuta nu este o necesitate pentru ei si micutul lor, acest lucru il spun din cauza faptului ca bugetul lor este foarte restrans,insa aceasta achizitie isi merita toti banii .