Alege carucioare copii in ton cu moda !

Ce alt mijloc de transport cu roti cunoasteti pentru a va plimba cu bebelusul dvs in parc? Caruciorul evident. Am putea spune ca acest mijloc de transport al celor mici detine un monopol. Bineinteles ca se pot folosi si cosulete, dar numai cand copilul este foarte mic, si acestea nu au roti. Carucioarele cu cat au mai multe facilitati, cu atat le este mai usor parintilor sa faca toate cele necesare atunci cand sunt in deplasare sau chiar si pe drum.

De aceea, se recomanda folosirea carucioarelor 3 in 1. De exemplu, daca bebelusul plange, imediat puteti lua masurile necesare si cu ajutorul obiectelor pe care le puteti transporta cu dvs, cu acelasi carucior in care transportati si copilul, puteti sa-l linsititi.

Daca ii este foame, puteti sa ii dati biberonul, daca ii este frig la picioruse, puteti folosi husa pentru picioare cu care un carucior de acest gen este echipat. Daca aveti nevoie de o poseta unde sa va tineti necesitatile, tot legate de cel mic, puteti folosi trusa mamicii, prezenta si ea in cazul carucioarelor 3 in 1. De asemenea, daca vreti sa va deplasati cu autovehiculul, puteti folosi scaunul auto ce este inclus si asa mai departe.

Carucioarele 3 in 1 sunt realizate de firme diferite, avand unele caracteristici diferite. Unele pot sa aiba sistem extracapitonat, ca patuturile de calatorie, altele vin cu sistem de leganare a landoului, unele sunt mari si gonflabile, altele au suspensii pe toate rotile, dar ce este mai important este ca toate va protejeaza copilul si va ajuta la transport.