Carucioare 3 in 1 solutii complete pentru copilul tau !

Carucioarele 3 in 1 sunt carucioare extrem de moderne, menite sa vina in ajutorul familiilor care au nevoie de produse practice si economice. Un carucior multifunctional iti ofera mai multe produse in unul singur. Carucioarele 3 in 1 pot fi folosite atat ca si carucior cat si ca scaun auto sau cosulet pentru copil. Prin simplul fapt ca suporta atatea tranformari, el este extrem de util si ocupa mult mai putin spatiu decat ar ocupa cele trei produse separate. Daca aveti o locuinta mica si spatiul a fost mereu o problema, atunci un astfel de carucior este indicat.

Un alt avantaj ar putea fi faptul ca se transporta foarte usor dintr-un loc in altul, astfel incat il puteti lua cu dumneavoastra chiar si atunci cand plecati in concediu, fara a cara mai multe produse, ci unul singur care sa va satisfaca toate nevoile. Prin faptul ca platiti un singur produs faceti automat si economie, asa ca un carucior 3 in 1 este excelent pentru orice buzunar. Incercati sa alegeti un carucior de buna calitate si sa nu neglijati acest aspect atunci cand mergeti la cumparaturi.

Landoul, cel care trece prin majoritatea transformarilor trebuie sa fie cel mai rezistent, mai ales ca urmeaza sa fie folosit si ca scaun auto. Trebuie confectionat din materiale durabile si sa fie imbracat in husa detasabila pentru a fi usor de curatat. Designul este important pentru cel mic, copiii fiind cu usurinta atrasi de culorile aprinse si de desenele copilaresti. Alege cea mai buna combinatie intre practic, util si frumos prin achizitionarea unui carucior 3 in 1.