Carucioare 3in1 alegerea ideala !

Carucioarele 3 in 1, ca si carucioarele simple, sunt facute de firme diferite, care mai de care mai cunoscute si apreciate. Ideal este sa va orientati nu numai dupa firma (care poate sa fie doar cunoscuta, nu si apreciata), ci mai mult dupa produsele pe care le ofera. De exemplu, un carucior 3 in 1 trebuie sa contine anumite produse (de aceea se numeste 3 in 1).

Acestea sunt: caruciorul in sine, landou si scaun auto. Trebuie sa fiti foarte atent daca produsul pe care il doriti le contine intr-adevar. Sunt multe firme care sub pretextul ca vand carucioare 3 in 1, vand si un scaun auto, care nu are nici o legatura cu caruciorul respectiv, care nu se potriveste sau nici macar nu sunt facute de aceeasi firma.

Pe de alta parte, sunt anumite carucioare asa-zis simple care ofera si landou, in afara de carucior, folosit in special cand vreti sa transportati doar copilul in brate sau in mana, fara a folosi caruciorul in sine. Dupa cum vedeti, carucioarele care contin landouri sunt considerate carucioare 3 in 1 (daca au si scaun auto) sau 2 in 1 (daca au doar landou, trusa mamicii, husa pentru picioare, aparatoare de ploaie, plasa pentru tantari si alte accesorii de acest gen). Dar sunt destule carucioare simple, care se vand cu landou cu tot si nu se numeste carucioare 3 in 1. Acest lucru este de retinut pentru ca un carucior simplu costa in jur de 500 RON, iar un carucior 2 in 1 sau 3 in 1 depasesc 1000 RON.