Carucioare 3in1 sigure si durabile !

De la carucioarele foarte grele la carucioarele usoare, multifunctionale, parca nu a fost decat un pas. Indiferent insa de cate alte tipuri de carucioare au fost concepute intre cele doua categorii, cu totii ne bucuram de carucioarele care ne ofera tot ceea ce avem nevoie in plimbarile cu cel mic. Astfel, pentru cei care isi doresc carucioare durabile, carucioare care sa poata fi folosite o lunga perioada de timp, carucioarele 3 in 1 vor fi, cu siguranta, ceea ce isi doresc.

Carucioarele 3 in 1 permit folosirea lor in diverse tipuri de situatii, avand accesorii diferite, dar ocupand loc mic de depozitare. Astfel, ele pot fi folosite drept landou, scaun sau scaun auto, avand landoul detasabil. Dar, cu toate acestea, in momentul in care se pliaza, ele se pliaza foarte usor, pentru a fi depozitate in spatii nu foarte mari.

Mai mult decat atat, aceste carucioare 3 in 1 pot veni insotite de diverse alte accesorii, precum cosul de cumparaturi aflat sub carucior si geanta pentru lucrurile copilului ce se poate pune pe manerul caruciorului.

Si in privinta manerului exista mai multe tipuri la carucioarele 3 in 1. Exista manerul cu bara, foarte usor de manevrat in cazul landourilor, pe care si fixeaza geanta, si care poate fi reversibil, pentru a plimba copilul fie cu spatele fie cu fata la dumneavoastra; dar exista si tipul de maner ghidon, din doua bucati, foarte usor de folosit in cazul in care transformati carutul intr-unul tip scaun. Si astfel, aveti parte de relaxare in timpul plimbarii si de toate beneficiile dorite.