Carucioare copii 3 in 1 durabile si sigure .

Dupa cum le spune si numele, carucioarele 3 in 1 incorporeaza 3 produse intr-unul singur si sunt o solutie practica si economica de a beneficia de toate utilitatile de care aveti nevoie. Un carucior 3 in 1 poate fi folosit atat ca si carucior cat si ca scaun auto sau cosulet pentru copii.

Acest lucru se datoreaza faptului ca landoul este detasabil si poate fi utilizat singur, luand mai multe forme. Este important ca odata ce ati decis sa cumparati un carucior 3 in 1, sa alegeti unul de buna calitate care sa reziste la multiplele transformari la care este supus.

Landourile sunt cele mai importante la astfel la carucioare si trebuie sa fie confectionate din materiale foarte rezistente, care sa nu alunece si sa nu se rupa cu usurinta. Ele trebuie sa fie imbracate in huse detasabile care sa va permita sa le spalati ori de cate ori este nevoie. Copii scapa deseori mancare sau lapte in carucior si acestea se murdaresc cu usurinta. O husa detasabila este foarte practica pentru ca poate fi scoasa, spalata la masina de spalat, uscata si reatasata la carucior in mai putin de 2 ore.

Este foarte important sa te asiguri ca rotile si cadrul metalic sunt de asemenea rezistente si usor de manevrat. In felul acesta copilul tau are parte de siguranta si tu te asiguri de faptul ca vei manevra cu usurinta caruciorul, chiar si pe cele mai neamenajate trotuare. Atunci cand doresti sa achizitionezi un carucior este important sa te gandesti la cea mai buna optiune pentru confortul copilului si nevoie mamei. In felul acesta nu vei da gres.