Carucioare Copii cu Maner Reversibil

Caruciorul pentru copii cu maner reversibil este ideal pentru parintii activi ce au nevoie de flexibilitate si libertate in miscare. Modelul acesta de carucior este foarte practic si usor de manevrat prin intermediul manerului sau special ajustabil pe inaltime. Pentru comfortul copilasului dumneavoastra aflat in permanenta crestere, modelul de carucior cu maner reversibil este dotat si cu suport ajustabil pentru picioare.   Tot odata scaunul suport se poate transforma cu usurinta in landou si invers. Potrivit pentru copii incepand de la 0+ luni, tipul acesta de carucior cu maner reversibil este adaptabil la 3 pozitii de inclinare a spatarului si include bara de protectie.

Pentru a conferi siguranta maxima bebelusului dumneavoastra modelul acesta de carucior este dotat cu o centura de siguranta adaptabila la 5 puncte de inchidere. Ideal pentru a parcurge lin orice tip de drum, si a-i oferi micutului dumneavoastra o plimbare comfortabila, toate rotile acestui tip de carucior sunt dotate cu suspensie, iar cele din fata sunt duble, pivotante si se pot fixa.

Caruciorul cu maner reversibil este usor de manevrat si ridicat desi include un cos pentru accesorii amplu si practic astfel incat orice mamica se poate folosi in cel mai util mod de acest spatiu de depozitare. Modelul foarte practic si usor de folosit in toate anotimpurile al caruciorului cu maner reversibil este dotatat in acest sens, spre exemplu pentru zilele insorite cu o capotina cu parasolar integrat care il ajuta pe bebelus sa fie relaxat indiferent de cat de puternic este soarele, fara a-l deranja pe parcursul plimbarii. Important de mentionat sunt si accesoriile inedite si practice ale caruciorului cum este husa de picioare si geanta mamicii intotdeauna utila.

De mare efect este mecanismul de strangere usor prin care caruciorul cu maner reversibil se inchide la dimensiuni compacte. Alegand din multitudinea de carucioare pentru copii acest model inovativ de carucior cu maner reversibil, veti avea in primul rand o mai mare libertate de miscare in momentele petrecute in aer liber alaturi de copilul dumneavoastra si in al doilea rand micutul se va bucura de o plimbare placuta si reconfortanta.

Carucioare Copii Pentru Gemeni Legatura unica dintre gemeni a fost dintotdeauna o sursa de fascinatie pentru ceilalti oameni, insa bucuria cea mai mare este pentru familia proaspat marita. Totodata nevoia mamicilor cu gemeni este ca si cea a celorlalte mamici de a se putea deplasa cu usurinta prin intermediul unui carucior practic si modern totodata.

Mamicile trebuie insa sa alega intre doua carucioare simple sau un carucior dublu. Daca luam in calcul prima varianta de doua carucioare simple pentru o pereche de gemeni, nu mai este de mult cea mai potrivita optiune pentru ca ar fi necesare doua persoane pentru a-i putea plimba pe micuti; prin urmare varianta optima o reprezinta un carucior special conceput pentru gemeni. O solutie foarte practica o reprezinta carucioarele de plimbare pentru gemeni sau fratiori de varste apropiate, chiar daca acestea sunt lipite sau unul in fata celuilalt. Important este ca mamica sau cine se ocupa cu plimbatul copilasilor sa poata manevra cu usurinta un singur carucior

. Un model de carucior pentru gemeni foarte practic si deosebit este modelul de carucior care in loc sa aiba cele doua compartimente lipite in modul clasic, acestea sunt puse unul langa altul, astfel incat cei doi copilasi sa aiba libertatea de a privi chiar si unul spre celalalt. Un alt exemplu inovativ il reprezinta carucioarele Zoom care sunt ce mai mic model de piata germana, ideale pentru copiii cu varste apropiate. Interesant este modul in care diferitele elemente: scaun de plimbare, cos pentru transport, scaun auto se pot combina in diferite forme universale. Se pot intoarce cele doua scaune pentru plimbare, dupa cum doriti. Dupa varsta de 1 an a copiilor, parintii pot monta aceste elemente cu fata la directia de mers sau invers.  

  Micutii pot sta unul in spatele celuilalt sau fata in fata. De asemenea scaunele de plimbare se dovedesc a fi foarte flexibile si usor adaptabile. Si aceste tipuri de carucioare special concepute pentru gemeni sunt dotate cu spatare reglabile in mai multe trepte, parasolare, centuri si hamuri individuale astfel incat parintii isi fac mai putine griji in ceea ce priveste siguranta celor doi copilasi. Avantajele carucioarelor pentru gemeni sunt nenumarate pentru ca ofera o flexibilitate ridicata si sunt adaptabile oricarui stil de viata. Varietatea de carucioare pentru gemeni poate satisface pe deplin exigentele oricaror parinti in functie de optiunile lor.