Carucioare Copii proiectate pentru comfort !

Un carucior poate fi cel mai bun prieten al unui parinte. Acesta ii poate asigura o plimbare linistita, un somn calm copilului in timp ce parintele isi rezolva cateva probleme. Dar inainte sa pornim la cautare de carucioare, trebuie sa ne gandim la cateva aspecte care sunt necesare sigurantei si comfortului bebelusului. Una din cele mai importante caracteristici pe care parintii pun mare pret este siguranta.

Insa nu toti stiu ce anume ar trebui sa caute pentru a-i oferi bebelusului lor cele mai sigure conditii. In primul rand, ar trebui sa va asigurati ca nici un surub nu este expus astfel incat copilul sa nu se poate rani. Un sistem de blocare este necesar pentru a preveni alunecarile necontrolate ale rotilor. Centura de siguranta este necesara pentru a impiedica bebelusul sa se ridice si sa cada din carucior.

Stabilitatea caruciorului este cruciala, pentru ca atunci cand copilul sta in carucior are nevoie de echilibru si suport. Un carucior trebuie sa poata fi impins cu usurinta, sa fie manevrabil , facilitand intoarcerile chiar si cand folosim doar o singura mana la impins. O alta optiune necesara este spatiul de depozitare, indiferent daca acesta este o tavita intre rotile caruciorului sau doar o punga in material. O alta caracteristica importanta este suspensia rotilor. Suspensiile vor asigura o plimbare lina si un somn linistit pentru copilas.

Preturile sunt la fel de variate ca si modelele de carucioare. Astfel putem gasi modele simple la 350 lei, pana la modelele complexe ce depasesc 3000 ron.