Carucioarele Cangaroo mai accesibile ca niciodata !

In momentul in care achizitionam un carucior pentru cel mic ne punem urmatoarele intrebari: Cat de des il folosim? Pana la ce varsta a copilului il folosim? Unde anume il vom folosi: in oras, in parc, pe munte, la tara, la cumparaturi, etc.?

Cat de rezistent vrem sa fie? Unde vom pune lucrurile copilului pentru plimbarile lungi? Si, bineinteles, ca incepem sa cautam caruciorul perfect, cel care sa indeplineasca toate criteriile pe care ni le dorim indeplinite. Tocmai de aceea incercam sa gasim un carucior de buna calitate, comod, durabil, usor din toate punctele de vedere. Poate ca acest carucior pe care ni-l dorim este chiar un carucior Cangaroo. Carucioarele Cangaroo sunt durabile si in acelasi timp foarte usoare, cadrul lor fiind facut din aluminiu.

Totodata, ele sunt si foarte sigure. Toate carucioarele Cangaroo prezinta centuri de siguranta in cinci puncte, conform standardelor europene, iar unele dintre ele prezinta sistem de franare al rotilor. In ceea ce priveste rotile, exista carucioare Cangaroo care au roti gonflabile, facandu-le astfel si durabile. In ceea ce priveste tipurile de carucioare Cangaroo disponibile, acestea sunt de tip landou, scaun, sport sau chiar 2 si 3 in 1, pentru ca fiecare familie sa-l aleaga pe cel potrivit nevoilor sale. Iar accesoriile disponibile la carucioarele Cangaroo sunt si ele diverse, de la genti sau cosuri pentru transportarea lucrurilor copilului sau a cumparaturilor pana la copertine de soare sau ploaie si huse pentru picioare. Astfel, toata lumea se bucura de siguranta, relaxare si comoditate in plimbarile zilnice ale celui mic.