Ce tip de carucior copii sa alegi ?

Carucioarele pentru copii pot fi carucioare sport, usoare, 3 in 1, pentru gemeni, tripleti sau 2 in 1. Daca vorbim de exemplu de carucioarele usoare spre exemplu, acestea sunt tot carucioare sport, numai ca de tip umbrela si in general mai usoare si mai ieftine decat carucioarele sport. De altfel si numele lor spune multe. Mecanismul de utilizare este foarte simplu, acest tip de carucioare fiind ideal atat pentru calatoriile cu avionul, dar si cu alte mijloace de transport.

Au centura de siguranta pentru bebe, sunt dotate cu cos pentru cumparaturi, au spatare reglabile si sunt fabicate conform standardelor.

Carucioarele 2 in 1 contin un carucior sport sau simplu, un landou si un scaun auto. In general, acestea sunt produsele continute si de carucioarele 3 in 1, doar ca acestea mai au si alte accesorii gen trusa mamicii, care dau practic denumirea de 3 in 1. Evident, daca doriti o trusa speciala pentru mamica, puteti sa o cumparati si separat sau sa o confectionati chiar dvs. Acest lucru va va scuti si de niste bani, deoarece carucioarele 2 in 1 sunt mai ieftine decat cele 3 in 1.

Carucioarele pentru tripleti sunt destinate evident parintilor care au norocul sa aiba 3 bebelusi in acelasi timp. Carucioarele pot fi unul in spatele celuilalt, cum este si de preferat, ca sa nu ocupati loc mult pe strada sau in parc, sau unul langa celalalt, mai potrivit pentru plimbarile in gradina proprie. Sasiul unor astfel de carucioare este in general din otel, si nu din aluminiu, ca in cazul carucioarelor single.