Cele mai frumoase clipe din copilarie cu cele mai tari masinute electrice !

Inapoi la Blog

Clipele minunate ale copilariei si ale jocului sunt mai intense si de asemenea, memorabile atunci cand copilul dumneavoastra beneficiaza de o masinuta electrica. Acest obiect mult dorit de toti copiii, poate fi al copilului dumneavoastra, reprezentand o investitie pentru bucuria celui mic.

Joaca in aer liber ajuta la dezvoltarea sanatoasa a organismului, iar condusul unei masinute electrice ajuta la coordonarea miscarilor si la dezvoltarea atentiei. Astfel, copilul dumneavoastra se va familiariaza cu ideea de a conduce o masina, inca de la cele mai fragede varste. In ceea ce priveste siguranta jocului cu aceste masinute nichiduta , dumneavoastra nu trebuie sa aveti nici o grija, pentru ca masinuta  este dotata cu sisteme de protectie, centuri de siguranta si doar cateva trepte de viteza.

Mai mult, daca cel mic se indeparteaza prea mult de dumneavoastra sau credeti ca merge cu o viteza prea mare, cu ajutorul unei radiocomenzi dumneavoastra puteti sa controlati masinuta. Masinutele electrice sunt disponibile intr-o varietate de modele ce imita masinile adevarate, au doua locuri sau doar un loc si functioneaza cu baterii de 6, 12 sau 24 V. Modelele foarte frumoase sunt de asemenea, si foarte atractive pentru cei mici. Pentru a achizitiona masinute electrice la preturi avantajoase, nu ezitati sa vizitati magazinele online.

Plata in rate fara dobanda prin