De Ce Sunt Carucioarele Pentru Papusi Atat De Preferate De Fetite?

Fetitele tind sa faca ceea ce fac si mamele lor, de aceea sunt atrase de ustensilele de bucatarie, de cresterea copiilor (care in cazul lor sunt doar niste papusi de plastic), de fardat, de incaltamintea cu toc, de rochiile stralucitoare si asa mai departe. Fara sa realizeze, micutii copiaza comportamentul parintilor, fie ca acesta este unul demn de a fi copiat, fie ca nu. Copiii, oricat de mici sunt, au nevoie sa se simta atasati de ceva al lor si numai al lor. Degeaba le cumparati o jucarie daca micutul nu simte ca nu are cu adevarat grija de acea jucarie.

Exista copii care incearca sa le dea de mancare pernelor pe care dorm sau care vor sa scoata la plimbare pozele cu flori pe care parintii le amplaseaza in camerele lor. Copiii au nevoie sa se simta responsabili, iar fetitele isi doresc foarte mult papusi pentru a-si indeplini acest scop. Papusile reprezinta pentru ele mai mult decat o jucarie cu care pot sta de vorba, si cu care se pot intelege perfect; papusile reprezinta posibilitatea fetitelor de a avea grija de ceva, de a se simti responsabile, si nu in ultimul rand, de a face ce fac si mamele lor atunci cand au grija de ele.

 

Astfel, pentru a satisface dorinta fetitelor de a avea grija de papusile lor, s-au inventat carucioarele pentru papusi, patuturile, trusele de machiaj, bucatariile complet utilate pentru ca papusile sa poata manca intr-un spatiu amenajat pentru acest lucru, balansoarele pentru papusi si multe altele. De precizat ca fetitele nu trebuie sa foloseasca aceste carucioare pentru papusi pentru ele insele. Aceasta avertizare vine in special in cazul familiilor cu 2 sau mai multi copii.

Nu va lasati copiii sa se plimbe unii pe altii in carucioarele destinate copiilor, deoarece se pot rani foarte grav. Carucioarele destinate papusilor nu sunt create pentru copii, decat pentru a fi impinse de catre acestia. Varsta minima de la care carucioarele pentru papusi pot fi folosite de fetite este 3 ani. Se presupune ca la varsta de 3 ani, fetitele stiu deja sa mearga foarte bine si au si capacitatea de a intelege ca nu trebuie sa se urce in carucior pentru ca se pot lovi.

Carucioarele pentru papusi au dimensiuni destul de mici, insa un bebelus sau un copil de un an poate incape intr-un astfel de carucior, de aceea este imperios necesar sa le explicati fetitelor sa nu isi foloseasca fratiorii sau surioarele pe post de papusi. O alta masura de siguranta, in cazul in care aveti copii mai mici de 3 ani, este sa nu va lasati fetita mai mare de 3 ani sa se joace cu caruciorul in aceeasi camera cu copiii mai mici, deoarece un astfel de carucior contine parti mici care se pot inghiti din greseala de catre sugari si care le pot cauza probleme serioase.

Exact ca si carucioarele pentru copii, si cele pentru papusi vin intr-o mare varietate de modele: carucioare pentru papusi gemene, pentru tripleti, carucioare sport, cu diferite desene, carucioare pentru papusi baieti si papusi fetite, carucioare pliabile etc. Pentru a vedea cat costa un carucior pentru papusi si de unde se poate comanda, vezi modele pe nichiduta.ro