Elimina sedentarismul copilului cu ajutorul unei masinute electrice !

Inapoi la Blog

In ziua de astazi sunt foarte cunoscute cazurile de sedentarism precoce, cauzat din lipsa de responsabilitate a parintilor care isi lasa copiii sa petreaca un timp foarte mare in fata televizorului sau a calculatorului. Activitatile in aer liber ii indeamna pe cei mici sa petreaca mai mult timp in natura, beneficiind de aer curat si de o joaca stimulanta si benefica pentru o dezvoltare sanatoasa. Masinutele electrice ofera copiilor ocazia de a se distra in aer liber, alaturi de alti copii sau de parinti.

Masinutele nichiduta cu doua locuri sunt foarte avantajoase mai ales pentru familiile cu doi copii, acestia putandu-se juca impreuna, conducand pe rand masina.

Cei mici sunt foarte incantati de masinutele electrice pentru ca seamana foarte bine cu masinile reale, au pedale, centuri de siguranta si sisteme de schimbare a vitezelor. Functionand pe baza de baterii cu acumulatori, masinutele electrice pot fi achizitionate in diverse modele cu baterii incepand de la 6, 12 pana la 24 de vati. Pe langa un design remarcabil, masinutele electrice beneficiaza si de o functionalitate impecabila.

Parintii pot controla din exterior masinutacu ajutorul uneo radiocomenzi, iar copiii pot beneficia de o maxima siguranta in joaca lor cu masinutele electrice. Aceste jucarii ii ajuta pe copii sa isi dezvolte anumite abilitati si sa se familiarizeze cu ideea de condus prudent. Gama larga de modele de masinute electrice permite fiecarui parinte sa achizitioneze masinuta potrivita pentru copilul sau. 

Plata in rate fara dobanda prin