Intra in lumea magia a tricicletelor cu cele mai noi modele.

Inapoi la Blog

Copilaria este taramul magic al unei persoane extrem de sensibile,copilul.Acest taram trebuie alimentat zi de zi cu activitati distractive,astfel va deveni cu adevarat o experienta de neuitat.O activitate destul de distractiva dar si de utila in viata copilasului dumneavoastra poate fi efectuarea unei plimbari cu tricicleta.

Tricicleta spre deosebire de bicicleta are trei roti si il pregateste pe micut pentru mersul pe bicicleta,acesta va invata sa pedaleze dar si cum sa isi mentina echilibrul in numeroase situatii.In ziua de astazi este o jucarie destul de popular si iubita de majoritatea copiilor. Este jucaria ideala pentru sezonul de vara dar si pentru plimbarile in parc.

Datorita faptului ca miscarea fizica duce la o buna dezvoltare a corpului,este indicat ca micutul dumneavoastra sa beneficieze de o tricicleta,numai asa veti fi siguri ca va face miscare in fiecare zi.Pretul acestora difera in functie de fiecare model.Un lucru destul de important de care trebuie sa tineti cont atunci cand vreti sa faceti o astfel de achizitie este sa tineti cont de varsta pentru care este indicata fiecare tricicleta.

Nu trebuie sa cumparati o tricicleta care este recomandata pentru o varsta mai mare decat cea pe care o are copilul tau,doar pentru a prelungii durabilitatea functionarii,in cele mai multe cazuri o astfel de alegere poate fi urmata numai de rezultate negative deoarece copilul este expus foarte mult riscului de accidentare.

Designul acestora de fiecare data este ales in functie de sexul fiecarui copilas sau,in cazul in care micutul poate lua decizii de unul singur este indicat sa il lasati sa aleaga singur modelul preferat.Un alt lucru de luat in considerare trebuie sa fie constructia rotilor,acestea trebuie sa fie din silicon sau cauciuc ,astfel veti fi siguri ca in momentul deplasarii nu se va auzi nici un zgomot.Pentru mai multe detalii cu privire la modelele de triciclete trebuie sa vizitati unul dintre site-urile on-line.

Plata in rate fara dobanda prin