Jucarii educative ce dezvolta inteligenta copiilor !

Fericirea copiilor consta in jucarii si joaca. Desi pare doar o simpla forma de distractie,are si rolul de prima forma de educare a copilului dar si de influentare a comportamentului sau. Tipurile de jucarii sunt intr-un numar foarte mare in ziua de astazi,exista produse care difera in functie de varsta fiecarui micut.

Capacitatea copilului dumneavoastra de a invata lucruri noi in timp ce se joaca este cel mai frumos cadou pe care il puteti oferi. Multi parinti gresesc atunci cand aleg sa cumpere o jucarie deoarece o aleg in functie de pret,calitate dar si de cantitate.

Important este sa cunoasteti preferintele copilului,astfel ve-ti fi siguri ca nu dati gres. Daca micutul tau nu a reusit sa deosebeasca culorile,sa numere foarte bine sau sa recunoasca literele un joc de societate il poate ajuta sa invete concepte si informatii noi.

Deoarece jocul pentru micuti reprezinta un instrument atractiv si pe intelesul lor,ii va ajuta sa retina mult mai usor informatiile dar si sa isi dezvolte vocabularul. Copiii iubesc jucariile (pe care le pot folosii in diferite moduri,lucru care aprinde scanteia imaginatiei lor,le dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor,dar si oportunitatea de o gandire mai logica. In ziua de astazi avem frumoasa oportunitate de a alege jucaria potrivita pentru micut dar si modelul care credem ca ne va fi de ajutor in dezvoltarea lui.

Cele care beneficiaza de sunete,lumini si muzica sunt comercializate pentru dezvoltarea copilului,deoarece are o multime de functii diferite.Daca sunt foarte colorate si daca sunetele sunt distractive cu siguranta vor fi ideale pentru orice micut. Indiferent de tipul pe care il cumparati copilul dumneavoastra trebuie sa fie fericit de alegerea facuta eventual,acesta va poate insotii evitand astfel orice neplacere.

Siguranta copiilor este pe primul loc de aceea trebuie sa nu cumparam celor mici jucarii care sunt destinate copiilor mari,deoarece acestea pot contine piese care pot fi inghitite cu usurinta.Jucariile fac parte din viata copilului de cand se nasc pana tarziu in copilarie si au o multime de beneficii in cresterea si educatia lui.