Masinute Electrice cu telecomanda Hello Kitty !

Inapoi la Blog

Masinutele electrice pot fi cu telecomanda sau doar pe baterie, fara telecomanda. Toate masinutele cu telecomanda sunt electrice si au baterie, dar nu toate masinutele electrice au telecomanda. Astazi, spre exemplu, vom vorbi despre acelea care nu au.

Aceste masinute electrice sunt exact ca o masina, numai ca de dimensiuni mici, in interiorul lor incapand foarte bine 2 copii sau chiar mai multi, depinde cum este construita masina. In loc sa ii puneti benzina sau motorina ca la o masina clasica in zilele noastra (cele electrice sunt inca rare), o sa va folositi de bateria sa. Acestea pot fi folosite si daca vedeti in pustiul dvs un al doilea Schumacher, dar si pentru distractie.

Exact ca o masina obisnuita, masinutele electrice (fara telecomanda) au o pedala pentru frana si acceleratie (unele au o pedala unica pentru ambele operatiuni), au cutie de viteze (2 viteze pentru inainte si una in marsarier), claxon, centuri de siguranta si evident o baterie. Fabricantul va va oferi (ca si in cazul masinutelor electrice cu telecomanda) un incarcator. Problema este ca acest acumulator sau incarcator este diferit de cel al unui laptop in sensul ca dureaza destul de mult pana incarca bateria (cam 8 ore).

Desi seamana cu acumulatorul unui laptop, incarca mult mai greu bateria. Plus ca energia oferita este din pacate de doar o ora. Aceste detalii tehnice difera evident de la masinuta la masinuta electrica , dar in esenta raportul este cam la fel. Adica 8 ore de incarcare a bateriei si o ora de autonomie; 8 la 1. Masinutele trebuie sa corespunda standardelor.    

Plata in rate fara dobanda prin