Masinute electrice cu telecomanda, lumini si sunete !

Masinutele electrice sunt dedicate in special baieteilor, dar si fetitelor. Cu un aspect modern si avand culorii vii, o masinuta electrica poate fi un bun prilej de joaca pentru copiii dvs, dar si pentru dvs. O astfel de jucarie este potrivita in aer liber, in casa, pe teren accidentat, pe plaja, in esenta in tot felul de locuri, atat timp cat dupa activitatile specifice, aveti grija sa o curatati.

O masinuta electrica vine evident cu o telecomanda. Acestea sunt jucarii telecomandate, care au motoare si baterii. Fabricantul va va oferi in pachet si un incarcator, care se aseamana cu un incarcator de laptop. Viteza unei masinute electrice de acest gen este in general de 5 km/h, dar poate atinge si mai mult la vale. Totusi aveti grija la munte, pentru ca daca inclinatia este prea mare, s-ar putea sa nu mai puteti s-o opriti.

Exact ca o masina adevarata, masinuta electrica vine cu acceleratie, frana, merge inainte si inapoi si trebuie sa corespunda standardelor (europene in cazul nostru). Bateria unei jucarii electrice de felul acesta dureaza cam 2 ore, destul pentru o distractie in parc.

Masinutele electrice sunt recomandate copiilor de la 2 ani in sus. In general, ele vin deja asamblate, dar unele pot necesita parintilor sa monteze oglinzile retrovizoare, portierele sau alte component. In acest caz, va fi inmanata de asemenea si o carte tehnica, pentru a inlesni acest operatiuni. Deosebirea dintre o masinuta electrica si una adevarata este ca masinuta electrica nu trebuie dusa la revizii periodice, si nici nu trebuie sa platiti asigurare pentru ea.