Masinute electrice pentru mai multa aventura !

Inapoi la Blog

Probabil toti cand am fost mici am tanjit dupa masinute electrice. Cativa dintre noi am fost norocosii posesori ale unei astfel de bijuterii cu care ne mandream si pe care o curatam si ingrijeam cu o perseverenta nelimitata. Tin minte ca aveam o perioada in care mama imi spunea ca masinuta era, pentru mine, vie. Si nu gresea cu nimic: a fost dragoste la prima vedere intre mine si masinuta mea. Probabil sunteti de aceeasi parere, sau poate ca nu, insa nu stiu cate jucarii pot aduce copilasului dumneavoastra atatea satisfactii cat poate o masinuta electrica. �Pentru categoria de varsta 2-7 ani, o masinuta electrica este unul din acele cadouri pe care micutul il va pretui in adevaratul sens al cuvantului.

Unde mai punem ca il va ajuta la invatarea catorva aspecte cruciale cum ar fi coordonarea, mandria de a detine un lucru cat si ingrijirea lui.

Un alt lucru important pe care parintii moderni ar trebui sa il ia in considerare pentru micul lor aventurier este invatarea copilului cu obiceiuri sanatoase. Copilul poate fi educat si cu privire la ecologie. O masinuta electrica este perfecta pentru a cultiva un spirit ecologist, inca din perioada copilariei. Majoritatea masinutelor au doua, maxim trei, viteze asa ca problema sigurantei apare doar privita din prisma spatiului in care copilul se va juca. Unele masinute au telecomanda asa ca atunci cand considerati ca distanta este prea mare de dumneavoastra puteti redirectiona masinuta. Preturile sunt variate, potrivite pentru o gama larga de bugete, incepand de la 250 ajungand chiar pana la 2.000 RON.

Plata in rate fara dobanda prin