Masinutele electrice, obiecte fermecate dintr-o poveste moderna !

Inapoi la Blog

Masinutele electrice aduc veselie in lumea copilariei, conferindu-le celor mici posibilitatea de a petrece clipe frumoase in aer liber. Joaca cu masinutele electrice este foarte sigura si foarte constructiva pentru dezvoltarea abilitatilor celor mici. Cu ajutorul masinutelor electrice micutii soferi se familiarizeaza cu ideea de a conduce, de a folosi vitezele, pedalele, de a vira si de a se distra pe roti. Aceasta jucarie ofera familiei intregi, posibilitatea de a petrece timp frumos in aer liber.

Copiii sunt atrasi de modelele foarte bine realizate, masinutele electrice avand un design ireprosabil, fiind copii fidele ale masinilor adevarate. Dotate cu sisteme de siguranta dar si control exterior eficient, masinutele electrice sunt foarte sigur dar si foarte usor de utilizat.

Acestea le permit chiar si copiilor de 1 anisor sa utilizeze o astfel de jucarie. Masinutele electrice functioneaza pe baza de baterii de 6, 12 sau 24 volti, pot fi dotate cu lumini si sunete, radiocomanda in toate directiile si vin impreuna cu acumulatori pentru incarcarea bateriilor. Copiii iubesc temele din desenele animate. Astfel, parintiii pot achizitiona masinute electrice cu un design ce utilizeaza motive din desene sau de asemenea, pot achizitiona masinute electrice care imita masinile adevarate.   

Plata in rate fara dobanda prin