Modele De Triciclete Disponibile Pe Piata

Inapoi la Blog

Preferate de majoritatea copiilor, tricicletele sunt destinate sa ofere copilului maximum de confort, siguranta si distractie. Cu ajutorul acestor jucarii micutul tau se va dezvolta armonios, datorita efortului fizic depus in timpul pedalarii, si se va distra pe masura intrecandu-se cu ceilalti copii din parc. Pentru raspunde cerintelor pietii, producatorii de triciclete copii pun la dispozitia parintilor modele atractive din punct de vedere estetic, financiar, dar si al sigurantei.

Astfel, in magazinele din Constanta veti gasi triciclete pentru copii realizate din materiale de calitate si echipate cu centura de siguranta, maner pentru parinte, umbrela si chiar casca de protectie. Desi toate tricicletele disponibile pe piata au aceeasi functionalitatea, ele se pot diferentia prin design si accesoriile prevazute.

Tinand cont de o serie de factori, aceste jucarii pentru copii pot fi clasificate in diferite categorii. Spre exemplu, in functie de materialul din care sunt fabricate puteti cumpara din magazine, triciclete din plastic, otel sau bambus. Majoritatea parintilor din Constanta tind sa achizitioneze modele de triciclete copii din plastic, deoarece acestea sunt mult mai usoare si mai ieftine. Din pacate, tricicletele din plastic au marele dezavantaj de a se rasturna sau da peste cap foarte usor, dar fara a-l rani pe micut. In cazul in care doriti o tricicleta care sa ofere un nivel mai ridicat de stabilitate atunci tricicleta din otel este cea mai buna optiune.

Chiar daca are o stabilitate mai mare, acest model este mai greu de transportat decat cel din plastic si poate rugini, in cazul in care este lasat in ploaie. In ceea ce priveste tricicleta din bambus este bine de stiut ca este un produs nou aparut in magazinele din Constanta si ofera o rezistenta sporita si o greutate scazuta. Un alt factor care contribuie la clasificarea modelelor de triciclete copiiil constituie categoria de varsta. Astfel, veti putea alege intre triciclete pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani si pentru cei cu varsta intre 2 si 5 ani. In prima categorie de triciclete copii sunt incluse modelele cu o dimensiune mai mica fabricate din plastic si dotate cu diferite accesorii.

Trebuie spus ca in aceasta categorie intra si tricicletele multifunctionale, unele dintre ele fiind folosite chiar si pentru copii cu varsta minima de 6 luni. Din cea de-a doua categorie de triciclete fac parte modelele de dimensiuni mai mari care au diferite functionalitati. In principal, acest tip de triciclete sunt realizate din metal si sunt dotate cu roti de cauciuc si sisteme de franare. Recomanda nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin