Sanii pentru copii mici

Saniuta este un obiect preferat de cei mari si de cei mici in anotimpul iarna. Senzatia placuta pe care ti-o ofera alunecarea pe zapada pufoasa face parte din bucuriile vietii fiecaruia dintre noi. Pentru a nu fi vitregiti de aceasta placere, creatorii de jucarii au realizat saniute din plastic dur, innobilat cu fibra de sticla care-i confera rezistenta si siguranta, special realizate pentru copiii cu varste intre 8 luni si 3 ani. Linia acestora saniute ofera siguranta pentru cei carora le este destinata. Saniutele pentru copii sunt usoare, putand fi manevrate cu usurinta, reprezentand un bagaj usor in excursiile la munte in anotimpul hibernal, unde va puteti deplasa impreuna cu copiii mici.

Suprafata sezutei este incapatoare, astfel incat copilul sa poata sta confortabil, iar saculetul din material impermeabil captusit cu lana naturala asigura confortul termic necesar celui mic. Spatarul inalt asigura protectie in spate, in cazul in care copilul este culcat in saniuta, iar daca acesta este asezat, poate sta pe sezut in pozitie confortabila. Cureaua de siguranta elimina posibilitatea alunecarii copilului de pe saniuta chiar daca este impinsa sau trasa cu o viteza mai mare.

Talpile late formeaza o suprafata de alunecare in siguranta, chiar in cazul denivelarilor generate de straturi de gheata sau troiene. Pentru copil va reprezenta o experienta placuta si unica orice plimbare cu saniuta Abdor.

Manerul reglabil si detasabil al saniutei permite manevrarea usoara si o manipulare simpla in cazul transportului. Cand copilul mai creste si are siguranta in deplasare, isi va putea fortifica muschii picioarelor impingand sau tragand singur saniuta prin zapada. Puteti alterna plimbarea cu cel mic prin perioade de relaxare in care copilul este plimbat pe saniuta si perioade de activitate a acestuia cand trage singur saniuta pe zapada pufoasa. O saniuta Piccolino poate reprezenta si o jucarie inedita pentru prichindelul Dvs., dar si un mijloc de locomotie confortabil in anotimpul friguros.