Saniuta Piccolino cu saculet ,maner si copertina pe nichiduta.ro

Dezvoltarea armonioasa a copilului este determinata de alimentatie, de educatie si de o stare emotionala corespunzatoare in familie. Pentru dezvoltarea armonioasa a corpului este necesara calirea organismului in timpul iernii. Aceasta activitate de care sunt responsabili parintii se poate realiza chiar si de la 7-8 luni oferind copiilor plimbari cu saniuta in zilele frumoase de iarna. Pentru a veni in sprijinul parintilor creatorii de saniute au realizat modele noi ce se adreseaza cu precadere copiilor mici, cu varste de pana la 3-4 ani.  

Disponibile in magazinele cu jucarii sau cu articole de sport, saniutele Piccolino constituie o sursa de confort si siguranta pentru copiii mici in timpul plimbarilor in anotimpul hibernal. Acest tip de saniute sunt confectionate din plastic dur, au structura din aluminiu si sunt dotate cu maner reglabil si curea rezistenta, ambele detasabile.

Sapatarul rezistent permite asezarea confortabila a copilului, iar sacul detasabil realizat din material impermeabil si captusit cu lana naturala ofera conforult termic necesar.Saniuta de acest tip se poate utiliza si cand copilul creste si are siguranta deplasarii pe propriile picioare. Pentru acesta va fi o bucurie nemarginita sa impinga sau sa traga singur saniuta, iar cand oboseste sa se aseze confortabil pentru a fi plimbat de catre adult sau fratele mai mare. Inaltimea redusa a saniutei asigura stabilitate chiar in cazul deplasarii cu viteza mare sau a alunecarii pe un derdelus.

Cumpara direct saniuta aici www.nichiduta.ro/saniute Alegerea unui asemenea model de saniuta garanteaza o utilizare indelungata si in bune conditii a acesteia fie cand copilul este bebelus, fie cand copilul creste si se poate juca singur cu saniuta. O astfel de saniuta de tip nou poate constitui un cadou perfect pentru o familie cu copil mic. Saniuta Piccolino este un mijloc de deplasare comod in cazul in care trebuie sa iesiti iarna la cumparaturi impreuna cu copilul. Usoara si simplu de manevrat, avand elementele detasabile (maner, curea, saculet) se poate depozita in spatii mici cand nu este folosita, sau ocupa un loc redus in portbagajul masinii.