Saniute Pentru Copii Trase De Caini

Inapoi la Blog

Chiar daca pare putin ciudat, saniutele pentru copii pot fi trase si de caini, nu doar de parinti. Evident, ne referim la caini de talie mare, care sunt prietenosi cu copiii. Saniutele care sunt trase de cainele familiei nu sunt cu nimic mai speciale decat saniutele trase de parinti. De fapt, aceleasi saniute care pot fi trase de o mama sau un tata pe zapada, pot fi trase si de un caine. Diferenta este ca in loc sa oboseasca tragand de sanie, parintele ar putea sa stea in spatele saniutei, verificand tot timpul ce se intampla cu micutul.

Astfel, nu va mai fi nevoie sa iasa ambii parinti la sanius, ci doar unul si cainele familiei. Cainele nu trebuie sa mearga pe dealuri, ci numai pe suprafete plane. Ar fi ideal daca acesta ar fi invatat un anumit traseu pe care sa mearga, un traseu unde sa nu existe pietre, bolovani sau gheata foarte multa. De asemenea, pentru mai multa siguranta ar fi bine ca saniuta sa aiba un sistem de franare, care sa se actioneze singur in cazul in care ar intalni un obstacol.

Un alt lucru care trebuie luat in considerare daca aveti de gand sa va puneti cainele la trasul saniutei copilului este sa il antrenati pentru aceasta operatiune; cainele nu trebuie sa o ia la fuga atunci cand vede un alt caine, trebuie sa asculte comenzile stapanului aflat in spate, si sa fie indiferent fata de cei din jurul sau, cu exceptia copilului si stapanului. Un caine antrenat pentru a trage sanii cu oameni in ele trebuie sa fie foarte docil si protector cu familia din care face parte. Un exemplu de astfel de caini sunt cainii-lup si Husky.

Acesti caini au conformatia perfecta pentru a trage o sanie, si rezista foarte bine la temperaturi scazute, cum sunt cele din timpul iernii.Cumpara online penichiduta.ro.Un caine poate sa traga o sanie atat timp cat foloseste un ham, exact ca si caii care trag o trasura. Cainele nu trebuie sa aiba o sfoara in jurul gatului, de care sa traga saniuta, pentru ca s-ar sugruma; in schimb, un ham il ajuta sa traga greutatea saniutei cu tot corpul. Hamurile se pozitioneaza in jurul gatului si langa membrele din fata; astfel cainele reuseste sa traga saniuta fara sa isi forteze foarte tare muschii gatului. Atentie: cainii care au probleme de sanatate nu trebuie folositi in aceste activitati, in special cei care au probleme cu oasele.

Plata in rate fara dobanda prin