Triciclete copii un accesoriu pentru copii si un ajutor pentru parinti

Inapoi la Blog

Miscarea este un lucru foarte important in viata fiecarui copil si adult. Fara miscare apar problemele de sanatate. Este recomandat sa invatati copilul de mic sa faca multa miscare. In acest mod, riscul ca acesta sa aibe probleme cu sanatatea, greutatea, este mult mai mic decat in cazul unui copil care nu prea face miscare

. Ca parinte trebuie sa te gandesti foarte bine ce fel de jucarii ii cumperi copilului tau. Achizitionarea unei triciclete pentru copii este o alegere foarte buna atat pentru copil, cat si pentru parinti. Tricicleta poate fi utilizata de copii incepand cu varsta de 6 luni pana la 3 ani. Aceasta este conceputa pentru a oferi o plimbare sigura si confortabila pentru copilul dumneavoastra. Scaunul tricicletei este reglabil dispunand si de o pozitie de inclinare. In acest mod bebelusul dumneavoastra poate dormi in timpul plimbarii.

Pentru copii de varsta mai mica s-a conceput sistemul roata libera ce permite blocarea pedalei si un suport frontal pentru picioare. [gallery columns="1" ids="1839"] Pentru siguranta copilului dumneavoastra, tricicleta este dotata cu centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, cu o bara de siguranta care poate fi detasata si cu un parasolar cu protectie UV ajustabil si detasabil. Producatorii, gandindu-se tot la siguranta copilului, au pus pedalele cu banda de cauciu non-alunecare.

Pentru a le veni in ajutor si parintilor, tricicleta pentru copii are manerul telescopic reglabil in mai multe pozitii pe inaltime. In acest mod parintilor le este mai usor sa controleze directia tricicletei. Tricicleta mai este dotata si cu cos pentru jucarii acoperit si suport pentru sticluta de apa. Aceste doua dotari ajuta parintii deoarece nu mai trebuie sa care o geanta cu aceste lucruri. Tricicletele pentru copii sunt ideale pentru iesirile in parc si mai ales pentru copii care stau la curte. Pentru achizitioanarea unei triciclete pentru copii va recomandam www.nichiduta.ro. Aici veti gasi triciclete de calitate la preturi accesibile.

Plata in rate fara dobanda prin