Triciclete pentru copiii care iubesc miscarea

Calirea organismului copiilor se realizeaza atat prin alimentatie sanatoasa, cat si prin miscare si plimbari in aer liber. Cele mai recomandate perioade din zi in care aerul si miscarea sunt factori favorabili dezvoltarii, sunt dimineata si seara, perioada de dupa ploaie, cand aerul este purificat si dupa-amiezile calde ale zilelor de toamna, primavara. Dupa cum putem constata, copiii pot beneficia de iesiri in aer liber in multe momente ale zilei. Daca plimbarea se realizeaza si insotiti de o jucarie pe care ei insisi o pot manevra, placerea si bucuria este cu atat mai mare. Puteti face o surpriza placuta copilului sau nepotului dvs. oferindu-i cadou o tricicleta. Nu asteptati sa se termine vara pentru a face acest gest!

Puteti face un cadou anticipat pentru Ziua copilului sau pentru ziua sa de nastere. Pentru a fi sigur ca alegerea facuta este cea potrivita, accesati www.nichiduta.ro si veti descoperi nenumarate modele de triciclete, in culori vii si atractive, ce se adreseaza copiilor care au peste 2 ani.

De cele mai multe ori adultii considera ca cei mici nu doresc sa faca miscare, ci prefera sa fie plimbati de catre adulti. Total gresit! Copilul, cat este de mic, daca este pus in situatia de a se deplasa prin forte proprii, pedaland o tricicleta realizata potrivit varstei sale, isi va dezvolta musculatura picioarelor, va invata sa se mentina in pozitia adecvata deplasarii, fiind ferit de pericole datorita structurii rezistente a triciceltelor comercializate pe acest site, dar si centurii de siguranta cu care este accesorizat orice model de tricicleta pentru copii si va dobandi incredere in fortele proprii. Incercati sa va deplasati pe jos cu cel mic si veti constata ca in scurt timp va va solicita sa-l purtati in brate sau in spate. Daca veti pleca la plimbare impreuna cu copilul care pedaleaza propria tricicleta, veti vedea o mare schimbare in atitudinea acestuia.

Va prefera sa se plimbe mai mult si implicit sa stea in aer liber, iar in cazul in care va obosi, aveti posibilitatea sa dirijati dvs. directia in care mergeti datorita suportului pentru picioare cu care este dotata tricicleta si al manerului reglabil si detasabil ampalsat in spate. Pe langa faptul ca orice copil va iubi plimbarile si miscarea, va deveni o adevarata vedeta printre ceilalti copii in cazul in care se va deplasa singur. Rezistenta structurii metalice pe care sunt realizate tricicletele, banda de silicon care asigura aderenta pe sol uscat/umed, viteza mica de deplasare si faptul ca tricicleta poate fi controlata oricand de adult in privinta directiei de deplasare, garanteaza divertisment si miscare pentru cel mic.

Daca accesati on line nichiduta.ro, veti descoperi numeroase modele de triciclete pentru copii, dintre care va sugeram cateva variante:Tricicleta Azzuro, Tricicleta OKO care se remarca printr-un design ingenios, Tricicleta Confort, Tricicleta Chipolino cu o mare varietate de forme si culori, Tricicleta Prema, Tricicleta Peg Perego Cuciollo si multe alte tipuri pentru cele mai sofisticate gusturi.