2021 Musthave: Top 10 lucruri de petrecere pentru baietei

Cu totii stim ca fetitele sunt mici printese si vor rochite, accesorii si cate si mai cate, astfel incat sa fie chic si la moda, la fel ca mamicile. Nici baietii nu sunt mai prejos si au si ei pretentiile si preferintele lor, pentru ca nu rareori auzim ca vor sa isi aleaga singuri tinutele pentru plimbari si ca au grija de ochelarii lor de soare si cate altele de acest gen. Daca tot am discutat despre organizarea unei petreceri pentru fetite, este timpul sa ajutam si mamicile de baieti sa pregateasca o petrecere ca in povesti. 

                                          

Activitatile preferate de baieti la aceasta varsta nu sunt foarte diferite de cele ale fetitelor, dar personajele preferate si unele jucarii nu trebuie sa lipseasca. Si pentru baieti petrecerile tematice sunt un must have pentru ca astfel locatia este plina de culoare si bucuria de pe chipul micutului tau cand se vede inconjurat de personajele preferate este de nedescris. O bucurie mai mare nu cred ca poate primi, deci nu trebuie pierdut acest aspect din vedere. 

In continuare puteti descoperi care sunt pasii si care este lista de lucruri must have pentru o petrecere cu tematica renumitului desen animat Cars. Poate fi un bun ghid pentru voi, mamici, astfel incat sa nu uitati de lucrurile esentiale in toata agitatia si stresul ce tin de organizarea petrecerii. Chiar daca sunt multe lucruri de facut, daca le luati pe rand, cu siguranta va fi gata totul la timp si va veti bucura alaturi de invitati de aniversarea micutului. 

 

Fulger McQueen - unul dintre personajele preferate ale baietilor

Avand in vedere desenul animat Cars, fiind vorba de masini si curse, este firesc sa fie preferat de baieti. Daca este personajul preferal al baiatului tau, cu siguranta si alti invitati de varsta lui vor ramane uimiti de organizare, pentru ca poate fi si preferatul lor. Avand in vedere ca sunt mai multe personaje, poti sa le introduci pe toate in decor, dar in prim plan sa fie Fulger McQueen.

Pentru a organiza o petrecere cu o astfel de tematica vei avea nevoie de cateva articole care nu trebuie sa lipseasca. Aceasta poate fi si lista dupa care te ghidezi atunci cand organizezi toate cele necesare. 

 

Top 10 articole must have

1. Baloane cu heliu cu personajele din Cars: cu siguranta vei avea nevoie de zeci de baloane colorate cu care sa decorezi, dar pe langa acestea va fi nevoie sa achizitionezi si baloane sub forma de Fulger McQueen, Bucsa, Guido si alte personaje. Cel putin la intrare sau in punctul central al spatiului in care organizezi petrecerea sa fie astfel de baloane. Pana la urma, acestea redau tema petrecerii.

 

2.Cautarea de comori: poti organiza foarte usor un concurs tip cautarea de comori. Trebuie doar sa pregatesti cate o harta sub forma unei piste de masini si in anumite puncte cheie sa ascunzi niste masinute de jucarie pe care le vor folosi copiii la urmatorul joc. 

 

3.Pista de masini: pe una dintre mese poti pregati un traseu pentru masinutele de jucarie pe care baietii se pot intrece cu masinile cu telecomanda. Va fi un traseu dificil, avand in vedere ca nu este drept si trebuie sa respecte marginile, dar cu atat va fi mai interesant si ii va mentine activi in joc. 

 

4. Tortul Cars: nelipsitul tort de la petrecerile aniversare trebuie sa aiba in acest caz forma de masina rosie, cat se poate de asemanator cu personajul sau preferat, Fulger McQueen. Va fi o incantare pentru cel mic cand il va vedea si o placere atunci cand il va gusta.

 

5.Farfurii si tacamuri tematice: cauta sa achizitionezi farfurii cu desenele Cars imprimate pe acestea. La fel poti face si cu paharele, pentru ca sunt multe variante dintre care poti alege. Fiind personaje cunoscute, cu siguranta vei gasi astfel de articole. Pe fiecare masa poti aseza si cate un stegulet care anunta inceperea si sfarsitul cursei, cu logoul Cars pe el. Acestea din urma le poti utiiza si la concursurile pregatite.

 

6.Fata de masa si bannere: pentru a fi un decor complet, cele doua articole nu trebuie sa lipseasca si bineinteles ca trebuie sa aiba si acestea imprimate personajele din Cars. Bannerele sunt niste stegulete mici legate cu o ata intre ele pe care le poti aseza de jur imprejurul incaperii sau a spatiului.

 

7.Piscina cu baloane: poti adauga in toata aceasta distractie si o piscina cu baloane de plastic in care acestia se pot juca. Daca ai la indemana si un tobogan, cu atat mai bine. Dupa ce se dau pe tobogan vor cadea direct in piscina cu baloane, exact ca la un parc de distractii.

 

8.Cadoul din partea voastra: la o astfel de petrecere un cadou perfect care va fi chiar cireasa de pe tort este chiar o masina electrica pe care o poti achizitiona la un pret accesibil. Va fi cu adevarat o surpriza pentru cel mic, in special pentru faptul ca este pasionat de masini si va fi ca un vis devenit realitate. Poate este chiar inceputul unei arii de interes de viitor.

 

9.Masa pentru cadouri: nici de aici nu trebuie sa lipseasca o astfel de masa pentru ca cel mic poate nu va fi chiar incantat sa imparta jucariile noi cu toti ceilalti copii si sa riste sa le strice, deci mai bine sunt evitate anumite incidente.

 

10.Pistoalele cu apa: daca ai norocul sa fie vara de ziua celui mic, o distractie cu putina stropire cu apa nu supara pe nimeni. Ba din contra, ii poate racori pe cei mici de caldura soarelui. Numai sa fii atenta sa anunti parintii copiilor pentru a venit echipati cu haine de schimb.

 

Orice decizie iei, orice tematica alegi, important este ca cei mici sa aiba cat mai multe activitati si sa ai in vedere daca are chiar el anumite cerinte si preferinte pe care ai putea sa le pui in aplicare. Distractie placuta la petrecere si bucurati-va de aceste momente cat inca prefera desenele animate si are imaginatie bogata, pentru ca in curand va creste si va avea alte interese.