2021 Musthave: Top 10 lucruri de petrecere pentru fetite

Stiti prea bine ca fiecare parinte cauta sa fie mereu in trend cu tot ceea ce tine de tinuta celui mic, de accesoriile sale, de camera si poate chiar si de petrecerea organizata in cinstea sa. Poate va numarati si voi printre acesti parinti si nu este nimic in neregula cu asta, ba din contra, cei mici vor fi incantati sa vada pozele de la petrecerile lor si cele de la sedintele foto. Un bebelus este oricum dragalas, oricum ar sta si orice grimasa ar face, dar atunci cand il si imbracati chic si il accesorizati cu cele necesare, este numai bun de pupat si de admirat. Dar apoi creste si incepe sa aiba propriile preferinte si interese. In general investitiile principale sunt cu privire la cel mic dupa nasterea acestuia fiindca nu doriti sa-i lipseasca ceva. Trendurile se schimba mereu si mamicile vor sa fie la curent cu ceea ce este nou. Astazi vorbim despre trendurile pentru fetite, despre articole must have pentru petrecere.

                                          

Cui nu ii place o petrecere? In special o petrecere dragalasa de copii, unde parintii scapa de griji si lasa copiii cu animatorii, iar ei socializeaza poate prima data, dupa mult timp. Iata ca nici o petrecere pentru fetite nu este chiar foarte usor de organizat si mamicile ar putea sa fie atente sa nu lipseasca anumite lucruri esentiale. Afla in continuare care sunt cele 10 articole must have pentru o petrecere de fetite. Chiar daca este vorba despre aniversarea de 2 ani sau poate chiar mai mult, sunt anumite lucruri pe care nu trebuie sa le pierzi din vedere:

 

1.Baloane: baloanele sunt un must have al oricarei petreceri, in special pentru petrecerile de copii. Acestea sunt un bun element de decor si, mai mult decat atat, cei mici iubesc sa se joace cu ele. Pentru mica ta printesa poti alege baloane in nuante care sa fie potrivite cu tematica aleasa, astfel incat tot cadrul sa fie unul impresionant, in nuante de roz cu mov poate sau alte nuante ce ii plac ei.

 

2.Tematica: este foarte usor sa alegi o tematica in special pentru ca micuta ta cu siguranta are deja niste personaje preferate. Acestea iti pot fi ghid in alegerea tematicii. Indiferent daca ii place Buburuza si Motan Noir, Minnie Mouse sau Elsa din Frozen, cu siguranta vei gasi fel si fel de decoratiuni pentru o astfel de tematica. Nu uita sa ii anunti si pe ceilalti invitati care este tematica pentru ca astefel se pot costuma si poate fi un adevarat festival cu personaje din desene la petrecere.

 

3.Tort: tortul este iubit de toti copiii. Alege sa pregatesti un tort cu personajul ei preferat si poate unul care are o forma inedita, astfel incat sa o impresioneze pe cea mica. Cu siguranta fiecare copil va savura cate o felie si ai grija sa nu uiti de el pentru ca dezamagire mai mare nu cred ca poate fi - un copil la petrecere care nu mananca dulce. Trece pe lista, mamico!

 

4.Masa pentru cadouri: pentru ca va fi un cadru plin de copii, nu cred vrei sa te zapacesti si mai mult si sa ratacesti cadourile. Pregateste o masa speciala pentru cadouri unde sa fie asezate toate frumos si le veti desface la finalul petrecerii. Oricum cea mica va fi prea ocupata cu toate celelalte activitati incat sa isi aminteasca de cadouri.

 

5.Tobogan gonflabil: este una dintre activitatile preferate ale celor mici. Cu siguranta sunt de inchiriat astfel de tobogane, unde cei mici se vor distra copios. Nu se va plictisi nimeni la petrecere.

 

6.Artist care sa ii picteze pe fata in personajele preferate: printre interesele lor majore la un balci sunt acei artisti care ii picteaza pe fata. Unele prefera sa fie un fluturas, altele anumite personaje. Oricum ar fi, cu siguranta va vrea fiecare copil sa fie pictat.

 

7.Fotograf: sunt momente pe care nu vrei sa le ratezi si vrei sa le ai amintire, dar nici nu trebuie sa stai mereu in spatele camerei. Mai bine angajeaza un fotograf care sa surprinda fiecare moment. Plus ca nu se compara calitatea imaginilor, deci nu vei regreta.

 

8.Pinata: alege o pinata plina cu bomboane. Se vor distra incercand sa o sparga si mai apoi bucuria va fi cu atat mai mare cand vor cadea bomboane. O ploaie de bomboane e visul oricarui copil.  

 

9.Animatori: daca vrei sa poti sta si cu parintii copiilor invitati, cu siguranta ai nevoie de niste animatori care sa ii distreze pe cei mici si de ce nu, sa ii supravegheze. Este o optiune pe care nu cred ca vrei sa o pierzi din vedere. 

 

10.Diverse jocuri si activitati: poti pregati mese sau ateliere unde sa picteze cu degetele, sa se joace cu plastilina si alte activitati care le fac placere in fiecare zi la acele varste. Animatorii se pot ocupa si de organizarea acestui lucru si de indrumarea celor mici, astfel incat sa aiba o zi plina si fara sa aiba timp de plictiseala.

 

Si foarte important mamici, sa nu uitati sa pregatiti de inainte tinuta celei mici si poate optati si pentru o coronita, pentru ca ea va fi centrul atentiei si trebuie sa fie o mica printesa in acest cadru de basm pregatit special pentru ea. O rochita colorata cu care sa se mandreasca la fiecare invitat si poate niste accesorii pe mana, in special daca ii place sa fie deja o mini fashionista. 

Pozele vor strarni amintiri frumoase cand mai creste, dupa o astfel de petrecere cu de toate, in lumea copiilor. O gradina plina de printi si printese, o lume colorata ca in povestile preferate ale micutei tale, dulciuri si cadouri pregatite special pentru ea - cu siguranta va fi o zi memorabila si pentru micuta ta, un minunat cadou pe care i-l poti oferi.

Have fun si incarcati-va de energie de la distractia si de la rasul copios al copiilor!