2021: Tendinte in moda pentru fete

Lumea fashion este prezenta si in randul prichindeilor. Inca de la cateva saptamani de viata poti gasi fel si fel de costumatii interesante pentru cei mici care bucura orice persoana. Dragalasenia unui bebelus care poarta un costum in miniatura poate fi terapie pentru parinti chiar si in una dintre cele mai obositoare si stresante zile.

                                             

Parintii opteaza acum pentru tinute inedite si elegante pentru cei mici, care respecta in linii mari stilurile care sunt la moda pentru adulti. De la aceasta idee a plecat si varianta de matching outfits a mamicilor in general cu cel mic. Chiar si in ziua botezului, atat mama cat si fetita poarta deseori rochii identice. Totusi, cand vine vorba de fetite, exista doua etape cand discutam despre moda. Moda 2021 la bebelusi, alaturi de moda 2021 pentru fetitele de la 2 ani in sus.

 

Moda bebelusi pentru sedintele foto

Pentru ca primele luni de viata ale celei mici nu trebuie ignorate, discutam prima data despre ce este la moda pentru sedintele foto in materie de vestimentatie. La prima sedinta foto a micutei trebuie sa fii in tema cu tot ceea ce se poarta si cu ce inovatii au mai aparut.

Pentru aceste momente exista tinute specifice, ca desprinse din povesti. Fiind o practica noua, aceste sedinte necesita si un decor incredibil, ca printre norisori sau un camp cu flori, alaturi de tinute pe care bebelusii nu ar trebui sa le poarte in mod normal la iesirile din casa, aceasta fiind si esenta ipostazelor in care sunt imortalizati.

Multe mamici opteaza pentru costumul de buburuza, pentru ca cea mica doarme pe burtica si are exact pozitia potrivita pentru un astfel de costum. O alta idee la moda in acest an este costumul de puiut. Cea mica trebuie imbracata intr-un astfel de costum si mai apoi asezata pe un suport ce are forma de ou crapat. Cu siguranta va fi o piesa de rezistenta in albumul foto. Costumele de zana si de printese sunt obisnuite, dar cel de albinuta sau aviator, chiar daca este fetita sunt inedite. Orice tinuta care reprezinta o meserie poate fi adoptata, pentru ca nu se stie niciodata ce ii ofera viitorul.

 

Tendinte in moda 2021 pentru fete

Pentru cei care au trecut de aceste momente de prima sedinta foto si nu mai au bebelusi, ci adevarate domnisoare care incep sa isi doreasca fel si fel de accesorii   sau anumite culori la imbracaminte chiar daca au abia 3 anisori, aflati in continuare care sunt tendintele in 2021. Trebuie sa mentineti fetita in pas cu moda, mai ales daca este o mica fashionista inca de la varste fragede.

 

Culori in tendinte:

Anul acesta, chiar si pentru cele mici sunt valabile culorile anului, la fel ca si in cazul adultilor si anume gri si galben. In ultima perioada s-a remarcat o schimbare vizibila in materie de culori si parintii au renuntat la articolele roz pentru fete si albastre pentru baieti. Acum exista diversitate si culorile nude, de orice fel, au aparut atat pentru imbracaminte, cat si pentru accesorii. Acesta este unul dintre motivele pentru care tinutele copiilor arata atat de chic acum. 

Deci adoptati si pentru copii articole vestimentare de nuante ultimate gray si illuminating daca vreti sa aiba outfituri in tendintele anului 2021. De ce nu puteti asorta tinutele voastre cu ale fetitei pentru a completa un tablou al familiei. 

Chiar si accesoriile sunt acum in nuante de maro, gri, crem, bej si nuante mai calde de peach, bleo, lila, roz pudra si altele de acest gen, care sunt in general schimbate prin rotatie in functie de culoarea tinutei.

 

Dungile - moda 2021

Indiferent de varsta copilului, articolele vestimentare cu dungi sunt vedete anul acesta. Indiferent daca sunt orizontale sau diagonale, acestea trebuie sa existe in garderoba si nu doar pe tricouri. In special salopetele si rochitele sunt piese de rezistenta, iar daca au si model cu dungi se incadreaza direct la stilul 2021.

 

Tinutele sport

Chiar daca pana anii trecuti fiecare fetita era imbracata doar cu rochita si fondite in par, acum parintii opteaza pentru orice tip de tinute. Tendintele in 2021 sunt tinutele lejere, dar cu efect wow. Astfel pentru fetele de orice varsta, tinutele oversize cu cat mai mult scris pe ele si imprimeuri interesante pot fi esenta din zilele mai friguroase. 

Alaturi de acestea o pereche de tenisi sau chiar mocasini ar fi ideali. 

 

Accesoriile

Un stil cat mai chic, lejer dar totusi in trend. Acestea sunt preferintele anul acesta si culorile au o mare influenta asupra aspectului complet. Alaturi de acestea, un plus stilistic apreciat este reprezentat de accesorii. 

Ochelarii de soare care au lentilele de diverse forme stil cat eye sau cat mai mari o vor face pe diva ta mica sa arate ca desprinsa de pe coperitile revistelor.

Funditele sunt un alt accesoriu apreciat, dar daca sunt atasate pe un pony tail lejer sau pe o impletitura din doua parti. A pinch of a vintage style este mereu bine-venita, deci puteti avea in vedere si acest lucru cand alegeti vestimentatia printesei voastre moderne.

Moda se schimba in fiecare an si copiii sunt acum in trend cu tot ce este nou. Adaptarea si acceptarea a ceea ce apare este de datoria parintilor. Tinute lejere si in trend, cat mai simple dar de efect. Acestea sunt tendintele 2021 si toate aceste schimbari se indreapta pe o panta ascendenta, nu se vor demoda prea curand.