2022 Trend: Accesorii de petrecere pentru baieti

Te pregatesti pentru aniversarea micului print. Nimic nu poate fi mai stresant decat cum sa ii faci pe plac. Este nu doar ziua lui, ci si o incununare de succes pentru tine ca mama. Si, ca de fiecare data, mamele in mod deosebit se dau peste cap cu pregatirile, astfel incat totul sa fie perfect.

                                            

Cel mai probabil tema aleasa vine sa dicteze si ce tipuri de accesorii pentru petrecere veti folosi. Dar noi suntem aici sa te inspiram. Asadar, iata un top al accesoriilor pentru petrecere pentru baieti, asa cum dicteaza trendurile de anul acesta:

 

# Masti de fata cu personaje 

Face painting a fost multa vreme un trend. Insa cei mai mari de 4 ani nu isi mai doresc neaparat o astfel de moda. Daca pentru adulti pot fi alese acele accesorii funny cu care isi pot face instantanee la oglinda magica, pentru copii mastile cu tot felul de personaje pot fi o alegere excelenta. 

Se vor transforma in Spiderman, Batman sau cine stie ce alt personaj celebru. Plus, sunt din carton si au un pret accesibil.

 

# Baloane cu heliu 

Baloanele au fost dintotdeauna o alegere populara in materie de decoratiuni si accesorii pentru petrecere. Acestea pot fi si sub forma de arcada, pentru a primi invitatii intr-un cadru de poveste. La fel de bine numele, varsta sau celebra urare de La Multi Ani pot fi din baloane cu heliu, in  culorile pe care sarbatoritul le adora. 

In plus, sunt baloane tematice, astfel incat daca v-ati hotarat Spiderman sa fie tema voastra sa stiti ca exista si baloane de acest fel.

 

# Pinata 

Chiar daca trecut-au anii de cand pinata devenea un accesoriu de petrecere wow iata ca si acum este in trend. De inspiratie spaniola, aceasta presupune ca o forma de carton, colorata la exterior si plina de dulciuri la interior, sa fie sparta. Baietii sunt energici si de obicei gusta din plin aceasta idee. Iar pentru voi va fi o relaxare, caci isi consuma energia intr-un mod fun. 

O pinata va fi cu atat mai adorabila, cu cat va fi insotita de un joc, cine loveste mai cu putere sau numarand loviturile fiecaruia. Iar la final, surpriza dulce! O racheta, un minion sau ce alta forma va avea aceasta?! 

 

# Led-uri 3D 

Cu siguranta tematica aleasa este una cu semnificatie. Poate fi despre personajele din desene pe care le adora sau despre animalele pe care le studiaza cu atentie. O completare in acest cadru poate fi un set de led-uri 3D ce reprezinta dinozauri colorati sau de ce nu chiar sistemul solar. 

 

# Paie in ton de sarbatoare 

Observam de asemenea ca ingeniozitatea celor care produc lucrurile, accesoriile pentru copii, este tot mai mare. Prin urmare, pana si paiele sunt tot mai atractive ca design. Pentru cei care isi doresc sa iasa din tipare paiele pot fi si cele tematice, cu forme si culori inedite. Ce-i drept, costa mai mult, insa sunt si ele aparitii wow in acest decor. 

Exista diverse astfel de led-uri in comert, aveti de unde alege. 

 

Alte idei: 

♦ Baghete magice si palarii de magicieni. 

♦ Incoronarea regelui, adica a sarbatoritului. O bacheta cu lumini ar fi interesanta, caci regele are puteri mai mari fata de ceilalti. 

♦ Cravate colorate pentru toti cei care participa la party. In loc de coifuri. 

♦ O piscina de bile pentru cei mici in mod special. 

♦ Tacamuri, vesela si servetele colorate, insa nu neaparat cele cu print. Daca tematica este cu McQueen din Cars acestea pot fi toate rosii. Simplitatea este de baza anul acesta. 

♦ Lumanari de tort diferite. Anul acesta eleganta se pare ca predomina. Nu ne mai multumeste doar ideea de a avea o lumanare pe tort, in forma de numar, dar nici cele clasice cu happy birthday. Trendul de anul acesta este despre lumanari aurii sau cele cu mesaj, clasice, simple - mari si rotunde - sau orice altceva atipic.

 

Petreceri tematice 

Alegerea accesoriilor are mare legatura cu tema petrecerii. Cu siguranta si in 2022 este preferat Spiderman sau minionii, iar pe val se anunta si Batman sau alte celebre personaje, eroi din desene animate. Ce ati spune insa despre viata salbatica? Despre desert - tema cu Alladin spre exemplu - sau Fortnite? De curse de masini? Jungla este tema atipica, in timp ce Eroii in Pijamale este tema ce aduna mai multi eroi si va diversifica putin si accesoriile. Nici Mario nu este mai prejos. 

Iar daca sarbatoritul are o mare pasiune pentru fotbal, meniul poate fi imprimat pe cartonase galbene sau rosii, ringul de dans poate fi un teren de fotbal, iar tortul poate fi echipa de fotbal sau insasi poarta. 

 

Creativitatea copiilor uneori ne depaseste, asadar tineti cont de jocurile sale preferate, de ceea ce urmareste in ultima vreme - filme sau desene animate, astfel incat tema aleasa sa fie din realitatea sa. 

Iar in rest, distractie sa fie!