2022 Trend: Accesorii de petrecere pentru fetite

Fiecare parinte cauta sa isi imbrace si accesorizeze copilul cu unele dintre cele mai dragalase tinute in fiecare zi, fie ca este vorba despre iesirile in oras sau statul pe acasa. Pozele raman ca amintire si vor sa aiba niste imagini cat mai dragute. Trendurile se schimba in fiecare an in materie de orice aproape si cand vorbim despre bebelusi sau copii moda nu ii ocoleste.

                                                         

 

Iata ca si in 2022 au aparut noi stiluri si accesorii pentru cei mici care nu trebuie sa lipseasca nici din garderoba copiilor tai. Chiar si cand vorbim despre petreceri, acum tematica si anumite obiecte de decor nu trebuie sa lipseasca. Cand vorbim despre trendurile din 2022 pentru fetite in materie de accesorii pentru petreceri afla ca ai foarte multe variante dintre care poti alege. 

Fie ca vrei sa organizezi botezul, taierea motului sau orice alta aniversare sau daca vrei sa mergi la o petrecere cu micuta ta printesa afla ca poti opta pentru niste accesorii dragalase care vor fi cu atat mai frumoase alaturi de chipul micutei tale. 

 

Accesorii de petrecere 2022. Fetitele sunt in pas cu moda inca din primii ani din viata

Sunt zeci de magazine speciale pentru cei mici unde poti gasi produse create din materiale care sa nu ii raneasca si care sa nu le creeze nici o iritatie de unde poti alege. Sa vorbim despre accesoriile pentru petrecere care nu trebuie sa ii lipseasca ingerasului tau cand mergeti la o petrecere sau cand organizati o petrecere. 

2022 a venit cu o noua culoare care este la moda, deci daca vrei sa aduci un plus estetic si in trend poti alege o nuanta de mov lila sau chiar culoarea Very Peri - culoarea anului 2022, cand alegi accesoriile. 

Printre acestea nu trebuie sa lipseasca:

 

♦ Bentitele - acestea au rol estetic in special cand bebelusul este mic, pentru ca atunci parul nu ii intra in ochi, avand doar cateva fire. Dar este un accesoriu care ii pune chipul in evidenta si care ii centreaza foarte bine fata. Plus ca gasesti fel si fel de varante cu flori sau de anumite culori care sa ii completeze perfect tinuta pentru care optezi. 

 

♦ Rochitele cu tulle - fetitele sunt mici printese si vor iubi orice ocazie in care se pot imbraca precum una. Alege astfel rochitele sau fustitele ca de balerina pentru a le da ocazia sa se mandreasca pe ringul de dans - daca au deja o varsta la care sunt interesate de cum sunt imbracate.

 

♦ Funditele - un accesoriu timeless care revine de fiecare data in topul preferintelor. Pentru fetitele care au peste 3 anisori poti opta pentru fundite in par. Ii prinzi parul micutei in doua codite si adaugi la fiecare codita cate o fundita care sa se asorteze cu tinuta pe care o are. 

 

♦ Coronitele sau alte accesorii cu sclipici. Chiar daca trendurile se schimba, cert este ca pentru copii trebuie mereu sa existe o pata de culoare, sa fie imbracati in culori cat mai vesele si dragalase. Alege astfel accesorii cu sclipici cum ar fi o tiara - in special daca ea este sarbatorita. 

 

Cum organizezi o petrecere pentru fetita ta in 2022?

Daca am lamurit cu noile reguli din acest an in materie de imbracaminte pentru fetite, este momentu sa discutam si despre organizarea unei petreceri in 2022 in materie de accesorii in trend.

Copilaria este o perioada in care copiii considera ca totul este posibil, in care viseaza si se joaca de dimineata fara seara si nu au nici o grija. Si ce poate fi mai frumos decat atat? De cate ori nu ne-am dorit si noi sa fim din nou copii pentru o zi macar? Iata ca aceste lucruri nu trebuie pierdute din vedere cand organizam petrecerea. 

Pentru organizarea unei petreceri pentru fetite in 2022 trebuie sa nu lipseasca:

 

Tematica petrecerii: alege o tematica potrivita cu lumea copilariei. Daca are un personaj favorit, desenul respectiv poate fi tematica aleasa. Daca ii plac unicornii spre exemplu, tematica este aleasa deja. Astfel trebuie sa te pregatesti cu accesorii sub forma de unicorni. Baloanele pot avea aceasta forma, coronitele de pus pe cap pot fi in aceasi directie si alte detalii din decor. 

 

♦ Opteaza pentru o culoare: chiar daca pana acum la petrecerile de copii erau prezenta in decor toate culorile posibile, iata ca in 2022 lucrurile se schimba si in general este de preferat sa predomine o singura culoare, alaturi de alte nuante apropriate acesteia. Daca alegi culoarea mov alege baloane care au diverse nuante de mov, tortul trebuie sa fie de aceeasi culoare, la fel si accesoriile pe care le vor purta invitatii. 

 

♦ Angajeaza un animator: daca pana acum parintii copilului care serba ziua erau cei mai stresati, trebuiau sa aiba grija de fiecare copil si trebuiau sa geaseasca activitati pentru acestia, iata ca acum este de preferat sa angajezi o persoana care sa se ocupe de asta. Alege chiar o echipa de animatori care vor distra copiii, vor avea activitati cu ei in timp ce tu poti sta linistit cu parintii micilor invitati. Animatorii vor veni cu accesorii si jocuri preferate de micuti si cu siguranta ii vor mentine activi si interesati. 

 

♦ Placutele cu mesaje si fotografii: in special pentru botez, dar si la alte aniversari sunt preferate decorurile cat mai simple, elegante, dar care transmit un mesaj. Chiar la intrare sau pe un perete poti adauga pe o sfoara poze cu printesa ta de la primele zile si pana in prezent si printre acestea poti alege niste carduri gata pregatite cu mesaje. Dupa fiecare poza poti pune si mesajul reprezentativ - spre exemplu dupa o poza cu fetita in halat, fericita pe pat poti aseza placuta cu prima mea baita sau alte idei de acest gen. Acest cadru poate fi si locul perfect pentru sedintele foto. 

 

Masa pentru cadouri: o idee prezenta deja de ceva timp in strainatate a fost preluata si la noi in tara si acum, in 2022 este de preferat ca la intrare sa existe un loc special in care invitatii sa lase cadourile sau unde sa fie asezate acestea dupa ce fetita le primeste, iar la momentu potrivit vor fi desfacute toate.

 

Oricum ar fi, de la petrecere nu trebuie sa lipseasca voia buna si sa luati in vedere si preferintele fetitei daca este la varsta la care isi poate exprima dorintele. In rest, distractie placuta si la cat mai multe evenimente frumoase!