Avantaje Si Detalii Scaune Auto Convertibile

Pentru a-i oferi copilului dumneavoastra posibilitatea de a se simti confortabil si in siguranta atunci cand mergeti cu masina in excursie la munte sau la bunici, trebuie sa ii cumparati un scaun auto special pentru copii. Vizitand unele din magazinele de scaune auto copii Constanta veti avea oportunitatea sa descoperiti o gama variata de modele si culori potrivite tipului de masina pe care il detineti. Din multitudinea de modele existente, parintii din Constanta tind sa aleaga cu precadere scaunele auto convertibile.

Acestea sunt proiectate astfel incat sa poata fi reglate astfel incat sa se potriveasca inaltimii copilului dumneavoastra, pe masura ce acesta creste. Din acesta cauza, aceste scaune auto copii Constanta pot fi folosite inca de la primele luni de viata pana la varsta de 12 ani, fiind foarte usor de instalat si manevrat. In functie de greutatea micutului, aceste scaune convertibile sunt clasficate in mai multe categorii. Astfel, veti gasi pe piata scaune convertibile proiectate sa suporte o greutate maxima de 18 kg, fiind potrivite pentru micutii cu o varsta de pana la 4 ani.

Ele sunt foarte cautate de catre parinti si sunt prevazute cu doua pozitii de instalare, putand fi montate cu spatele sau cu fata spre directia de mers a masinii. O alta categorie care se bucura de popularitate in magazinele care comercializeaza scaune auto pentru copii este cea destinata copiilor cu o greutate variind intre 9 si 36 de kilograme. Conform instructiunilor de folosire a acestui tip de scaun auto convertibil, parintii le pot cumpara pentru copii cu varsta cuprinsa intre 9 luni si 12 ani.

Cunoscut si sub denumirea de scaun auto 3 in 1, acest model functioneaza atat ca scaun auto pentru bebelus si pentru copil cat si ca inaltator auto. Datorita acestor modalitati de folosire, scaunele convertibile 3 in 1 sunt considerate o investitie mai buna atat din punct de vedere al durabilitatii, cat si din punct de vedere financiar. Indiferent de modelul ales, atunci cand cumparati oricare varianta de la nichiduta.ro de scaune auto copii Constanta va trebui sa luati in considerare aspecte precum calitatea, siguranta si confortul oferit.

Un scaun auto convertibil de calitate trebuie sa aiba un sistem de prindere usor si sigur, si o centura de siguranta cu prindere in cinci puncte. In plus, specialistii recomanda ca scaunul auto convertibil sa ofere si protectie in caz de impact lateral si sa se poata regla usor pe masura ce micutul dumneavoastra creste. Asigurati-va, de asemenea, ca pernutele de suport sunt de calitate si usor de curatat.