Ce Sa Faceti Cu Un Scaun Auto Neoperational

Cand un scaun auto nu mai este in functiune, pentru ca micutul care il folosea a crescut, sau pur si simplu pentru ca ati cumparat un alt scaun auto, puteti lua urmatoarele optiuni in calcul pentru a nu mai depozita scaunul auto vechi in casa.

Daca este vorba despre un scaun auto cumparat in urma cu doar 2-3 ani si care este in continuare foarte bun pentru a fi folosit, ati putea oricand sa il donati unei rude sau prieten care nu are bani sa isi cumpere un scaun auto decent. Daca scaunul nu se mai poate folosi, dezmembrati-l si folositi ceea ce se poate din el, ca de exemplu invelitoarea scaunului, suruburile, centura de siguranta si absolut toate componentele.

Daca acestea nu arata bine, le puteti preda companiilor care recicleaza metal, materiale textile, plastice etc. Un copil care are 10-12 ani poate folosi un scaun auto pe post de scaun in jocurile pe care le practica cu ceilalti copii, pe post de jucarie asadar. Iar daca da dovada de o mare creativitate, poate dezasambla scaunul si construi cu ajutorul componentelor sale diverse alte lucruri, fiind ghidat numai de imaginatia sa.

Daca nu aveti nicio persoana careia sa ii puteti dona scaunul auto, ganditi-va la o scoala de soferi sau chiar o scoala cu clasele I-VIII, unde profesorii ii pot invata pe elevi despre scaunele auto de masina, cum se folosesc, cand se folosesc, cum trebuie pusa centura de siguranta etc. Evident, aceasta sugestie trebuie luata in considerare numai daca scaunul arata bine sau daca macar ar putea fi curatat pentru a arata bine.

Faptul ca este nefunctional nu conteaza, pentru ca nu va fi folosit ca si un scaun auto functional, ci doar pentru explicatii. In final, ultima recomandare este sa aruncati scaunul auto la gunoi, insa doar atunci cand vine camionul de la firma de salubritate pentru a il ridica din tomberoane; acest lucru este extrem de important, pentru ca exista foarte multi oameni care cauta prin gunoaie si care s-ar putea folosi de un carucior care arata cat de cat bine pentru a scoate un profit.

Problema nu este ca niste oameni sarmani ar reusi sa faca niste bani, ci faptul ca ar putea sa vanda scaunul care v-a apartinut unor persoane care cred ca achizitioneaza un scaun bun, chiar daca la mana a doua. Si din moment ce dumneavoastra l-ati aruncat la gunoi, fara sa il donati vreunei cunostintei sau prieten, este clar ca scaunul chiar nu mai merita atentia nimanui.Va recomandam site-ul nichiduta.ro