Cum alegem numele copilului in functie de zodie - partea I

Se spune ca semnul zodiacal sub care ne nastem are o influenta majora asupra personalitatii, pasiunilor si intereselor noastre, a comportamentului, a felului cum vom aborda viata, problemele si oamenii cu care interactionam. De asemenea, astrologii considera ca semnul zodiacal influenteaza chiar si trasaturile fizice. Insa, nu doar acesta are important, ci si restul plasamentelor zodiacale, ce pot fi descoperite in astrograma, completand locul nasterii si ora precisa a nasterii. 

                                              

Desi se observa multe trasaturi generale care in mod magic se potrivesc, totusi nu numai zodia este cea care ne modeleaza propria persoana si viata. Unii factori pot fi controlati, precum educatia primita in scoala sau acasa, cum decidem sa ne comportam in anumite situatii si fata de anumite persoane, cu cine alegem sa ne inconjuram si multe altele. Si cand devenim adulti, este responsabilitatea noastra sa intelegem care sunt factorii cauzatori ale unor probleme si decizii pe care le luam, sa ne vindecam traumele si sa nu dam vina pe zodie, ea fiind doar o schita generala a trasaturilor observate de-a lungul timpului. 

Cand vine vorba de alegerea numelui copilului, aceasta are o foarte mare importanta, spunandu-se ca poate influenta norocul, fericirea si alte aspecte ale vietii noastre. In functie de semnul zodiacal sub care se naste copilul vostru, mai jos veti descoperi numele potrivite. 

 

Berbec

Se spune despre berbeci, in principal, ca sunt incapatanati si au fitilul scurt. Dar sunt si increzatori in ei insusi, ambitiosi, impulsivi, foarte independenti. Au o vointa de fier, privesc viata intr-un mod idealist si le place competitia. Au un caracter decisiv, nu permit ca cineva sa le incalce valorile in care cred si lupta pentru ceea ce isi doresc. Pretuiesc onestitatea, sunt asertivi, curajosi, creativi si facand parte din semnele de foc pun pasiune in tot ce fac si in toate relatiile pe care le au. Insa, nu vrei sa vezi si partea cealalta a acestei pasiuni, daca te decizi sa te iei cu ei de coarne. Ajung deseori in pozitii de lider, datorita determinarii lor si bunelor abilitati de organizare. Tipic berbecilor, se duc cu capul inainte in orice provocare. Numele potrivite pentru acesti nativi incep cu Litera A sau L cum ar fi Adela, Lara, Adrian, Liviu etc.

 

Taur

O alta zodie care detine tronul incapatanarii este taur. Dar, pe langa aceasta caracteristica nu neaparat negativa este si foarte devotat, loial si este familist convins. Desi cei nascuti in aceasta zodie sunt firi posesive si orgolioase, daca sunt iubiti cum trebuie iti ofera totul. Nu le plac schimbarile mari si bruste, prefera confortul, luxul si mancarea buna. Pun pret pe stabilitate si securitate in relatii. Sunt atrasi de ce este frumos si sunt extrem de muncitori, cateodata pana la propria epuizare. Dar abordeaza viata intr-un mod practic si tind sa aiba o relatie buna cu banii si sa ii atraga ca un magnet datorita abilitatilor, talentelor si concentrarii de care dau dovada. Taurul este perseverent si cauta relatii de lunga durata, fiind romantici. Totodata sunt persoane calde, blande si te poti baza pe ei oricand. Pentru aceasta zodie numele potrivite incep cu I, E, O, U cum ar fi Ioana, Oana, Ecaterina, Eduard, Octavian, Ovidiu, Ulise etc. 

 

Gemeni

Iuti la minte, curiosi, maleabili, iau o cale intelectuala de a privi viata si sunt pregatiti sa invete orice. Sunt maestri in comunicare, sunt flexibili si versatili cand trebuie sa vorbeasca si sa creeze conexiuni cu altii. Se pot descurca in orice situatie si sunt capabili sa descopere noi trasaturi ale personalitatii lor pentru a se adapta la noi conditii. Fiind reprezentata de cei doi gemeni, se zice despre cei din aceasta zodie cum ca ar fi cu doua fete, ca ar avea doua personalitati, una pe care o arata lumii si una pe care o vad doar ei. Sunt prietenosi, hotarati, au un magnetism aparte ce ii face irezistibili. Sunt extrovertiti si nu exista moment in care sa te plictisesti cu ei. Numele care se potrivesc celor din aceasta zodie incep cu A, H sau G cum ar fi Adelina, Giulia, Georgiana, Horia, Horatiu, Hanna etc.

 

Rac

Racii sunt sensibili, emotionali, receptivi, vulnerabili, nu prea le place independenta. Isi pun toata inima in ceea ce cred. Aleg de multe ori meserii ce au la baza creativitatea sau care au legatura cu estetica. Desi au o carapace tare, odata ce ii descoperi, au o latura moale. Pretuiesc viata de familie, cultivarea si ingrijirea relatiilor. Isi doresc sa creeze un camin stabil si sigur. Poti fi temperamentali si cu schimbari bruste de stari. Dat fiind faptul ca fac parte din zodiile de apa si sunt empatici, sunt puternic impactati de oamenii, energiile si situatiile din jurul lor. Pot fi vindicativi cand sunt tradati. Sunt genul de prieteni ce ii ai pe viata si sunt extrem de protectivi. Simt imediat schimbarile de comportament si sunt intuitivi. Numele potrivite pentru aceasta zodie incep cu D sau H printre acestea aflandu-se Delia, Diana, Daiana, Damian, Daniel, Dominic, Horia etc. 

 

Leu

Creativi, entuziasmati si putin dramatici, acestia sunt leii. Le place sa-si traiasca viata la maximum. Fara sa se straduiasca prea mult, debordeaza de incredere in sine si radiaza, reusind sa se afirme si sa fie in centrul atentiei in orice grup. Sunt uneori considerati a fi prea mandri si aroganti, insa sunt extrem de loiali, romantici, artistici si inclinati de a-si exprima focul interior. Au un suflet mare, sunt generosi cu cei ce s-au dovedit a fi demni de afectiunea lor. Sunt foarte devotati si isi doresc acelasi lucru de la persoanele cu care se inconjoara. Le place sa se distreze, dar in acelasi timp cand trebuie sa fie concentrati nu se lasa distrasi. Sunt condusi de soare, de acolo si credinta innascuta ca sunt centrul universului. Sunt sarmanti, amuzanti, prieteni buni si protectivi. Le place sa conduca, sa execute, sa vorbeasca, sa fie admirati si sa fie respectati. Au acea regalitate in mod natural si sunt dominanti, preiau acea pozitie de lider in orice grup sau relatie. Poti fi foarte gelosi, le place sa controleze si sunt posesivi. Numele potrivite pentru aceasta zodie incep cu C, V sau L cum ar fi Carolina, Camelia, Carla, Cosmin, Vlad, Viviana, Victoria, Lucian etc. 

 

Fecioara

Zodii practice, muncitoare, organizate si analitice. Va fi greu sa gasesti persoane mai responsabile si pe care te poti baza oricand decat fecioarele. Sunt foarte talentate la a aprecia detaliile si a gasi solutie la orice problema. Pun pret pe consistenta, loialitate si productivitate. Se investesc mult in propriile teluri si planuri si tind sa se critice foarte mult cand lucrurile nu merg asa cum si-au propus. Tind sa gandeasca prea mult, iar felul lor perfectionist de a fi se poate dezvolta in obsesie. Totusi, datorita tenacitatii si inteligentei, sunt capabile sa creeze ordine din orice haos. Fecioarele sunt persoane bune, stabile si de incredere. Sunt mereu fericite de a ajuta pe cei pe care ii iubesc. Sunt expresive si le plac lucrurile extravagante. Sunt foarte disciplinate, isi iau obligatiile in serios, analizeaza cu atentie orice decizie, sunt cerebrale si calculeaza fiecare pas pe care urmeaza sa-l faca. Sunt extrem de norocoase atunci cand numele lor incep cu P, S sau T cum ar fi Patricia, Penelope, Paul, Pavel, Samira, Sabina, Sabrina, Sandra, Sebastian, Tudor, Tania etc. 

 

Acestea sunt primele trasaturi si nume potrivite pentru 6 dintre cele 12 zodii. Fiti la curent pentru partea a II-a!