Fata sau baiat? - Calendarul chinezesc pentru a afla sexul copilului

Dupa aflarea vestii ca vei deveni mamica apar numeroase lucruri pe care trebuie sa le faci, iar vizita la un ginecolog pentru un ecograf si un consult sunt printre cele mai importante, pentru a afla sexul copilului. Totusi, sunt persoane care isi planifica acest lucru dinainte, in functie de anumite metode si tehnici care se presupun ca ar determina sexul copilului. 

                                             

Sunt unele cupluri in care barbatul isi doreste foarte mult un baiat si conform acestui lucru conceperea copilului trebuie realizata in anumite conditii. Sunt si femei care isi doresc numaidecat baiat sau fata si de aici pornesc fel si fel de tehnici si trucuri babesti care pot influenta acest lucru, dupa cum cred cei din popor. Alaturi de acestea, care de multe ori sunt facute in gluma si pentru distractie, exista o metoda prin care se spune ca poti afla sexul copilului in functie de varsta mamei si de luna conceperii. 

In primele luni de la aflarea sarcinii toata lumea vrea sa afle sexul copilului. Acum 20 de ani nu punea nimeni accent pe acest lucru si se afla daca bebelusul e fata sau baiat doar imediat dupa nastere. Acum insa, ecograful poate indica acest lucru chiar de la luna a 3-a sau a 4-a. Totusi, multi utilizeaza si calendarul chinezesc, care se spune ca indica intr-o oarecare masura care este sexul bebelusului in functie de cateva caracteristici. Poti verifica asta imediat dupa ce afli ca esti insarcinata.

 

De ce sa afli genul copilului?

Nu putini sunt parintii care prefera sa stie de dinainte sexul copilului si este firesc acest lucru. Bucuria este nemarginita la aflarea vestii, indiferent daca este fata sau baiat. Unul dintre motivele pentru care parintii vor sa stie acest lucru este faptul ca vor sa pregateasca de inainte camera celui mic, hainutele si accesoriile. 

Sunt niste pregatiri necesare, ce trebuie facute dinainte si multi nu vor sa opteze pentru culorile neutre sau nuante de crem pentru ca prefera o camera colorata, plina cu desene si care redau o stare buna, de veselie. In ultimii ani s-a adoptat si in Romania ideea de baby gender reveal. Este, de fapt, o petrecere unde viitorii parinti sparg baloane care dezvaluie o anumita culoare (albastru sau roz) sau gasesc fel si fel de metode prin care sa dezvaluie acest lucru, fara ca nimeni sa stie de dinainte ce gen are copilul. Sau, daca isi doresc sa fie o surpriza si pentru ei, aleg un membru al familiei care sa afle de la medic sexul copilului, iar acela se ocupa de gender reveal. Totusi, pentru acest lucru ai de asteptat cateva luni pana poate vedea medicul sexul bebelusului la consult.

Este o informatie pe care parintii vor sa o stie, pentru a se putea pregati de ceea ce urmeaza si daca tot sunt atat de multe metode, de ce sa nu profitati de metoda calendarului chinezesc si sa aflati chiar mai repede?

 

Cum poti afla sexul copilului cu ajutorul calendarului chinezesc

Acest calendar sugereaza genul copilului in functie de varsta mamei si luna in care a fost conceput bebelusul. Este o metoda simpla prin care poti afla acest lucru, iar un calendar de acest gen este usor de citit, chiar daca la prima vedere nu pare chiar atat de simplu.

Multe persoane care au apelat la aceasta metoda au avut surpriza sa se potriveasca prezicerea. Este considerata una dintre metodele cu cea mai mare rata de precizie, dintre cele utilizate prin popor, exceptand vizitele la medic, cele de specialitate.

Daca ai un astfel de calendar la indemana tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti pe orizontala si mai apoi pe diagonala liniile care corespund in cazul tau. Pentru a face acest lucru corect trebuie sa stii varsta in calendarul chinezesc. Aceasta se calculeaza in functie de data nasterii. Daca esti nascuta intre datele de 1 ianuarie si 20 februarie inseamna ca poti folosi varsta reala pe care o ai. Daca ziua ta este in oricare dintre toate celelalte date din calendar inseamna ca trebuie sa mai adaugi un an varstei tale. 

Pentru a determina luna conceptiei trebuie sa folosesti un calculator special, pentru a fi descoperita tot in stil chinezesc. Acum tot ce trebuie sa mai faci este sa verifici pe tabel care este predictia. Ce vei avea - baiat sau fata?

 

Adevar sau minciuna?

Nici o metoda nu este 100% sigura, dar cu toate astea parintii tot apeleaza la ele. Este din cauza faptului ca orice indiciu sau informatie cu privire la acest aspect (fie ea medicala sau nu) este o bucurie pentru parinti, in general. 

Minciuna nu este pentru ca nimeni nu garanteaza, dar e o optiune, o probabilitate ca acest calendar sa fie creat in functie de anumite criterii si informatii culese ce prezic sexul bebelusului, exista. Acest calendar chinezesc a fost creat pentru ca familia regala sa stie cand poate procrea un mostenitor pentru tron. 

Cine stie, poate se va adeveri si la tine. Ai incercat? Descopera daca vei fi mama de baiat sau de fetita cu ajutorul calendarului si vezi mai apoi cat de veridica este metoda.