Top 15 mesaje de multumire pentru educatoare sau invatatoare

Copiii cresc in fiecare zi cate putin si nici nu stii cand trece timpul. Curand micul tau bebelus implineste 3 ani si este momentul sa il inscri la gradinita. Dupa 3 ani petrecuti numai in sanul familiei, fiecare parinte traieste cu emotie prima zi de gradinita cand isi lasa copilul langa doamna educatoare. Este o noua etapa pentru voi toti, un nou inceput.

                                            

Daca primele zile sunt mai dificile, cu plans si suparare din partea celui mic ca trebuie sa plece de langa tine, trebuie sa stii ca pe viitor al tau copil s-ar putea sa iti ceara sa mai stea la gradinita si dupa ce se termina programul. Asta pentru ca descopera fel si fel de jocuri, jucarii si isi face noi prieteni. 

 

Primii pasi ghidati de educatoare

Educatorii si invatatorii sunt cei care petrec foarte mult alaturi de copii si ii invata fel si fel de lucruri. Totusi, deseori nu ii invata doar materia din programa, ci ii invata si despre cum sa se comporte. Ii invata despre politete, despre cum ar trebui sa imparta, ii invata compasiunea, despre prietenie si multe alte lucruri. 

Educatorii si invatatorii au mare influenta pentru fiecare copil pe care ii au in clasa, motiv pentru care sunt apreciati si indragiti chiar si atunci cand trec zeci de ani de cand o generatie le paraseste clasa. Multi dintre copii inteleg cat de mult i-au influentat acesti dascali abia atunci cand ajung in ciclul gimnazial sau liceal unde sunt mai mult pe cont propriu. Lipsa educatorului/invatatorului se simte si atunci apare si dorul pentru acestia, alaturi de sentimentele de apreciere. 

 

Mesaje de multumire si apreciere

Astfel ca veti gasi aici cateva mesaje pe care le puteti transmite invatatorilor/ educatorilor in semn de apreciere, cu diverse ocazii. 

 

1. “Acum stiu cat de mult conteaza caracterul invatatorului in viata unui elev! Sunteti pentru mine, cu adevarat, ceea ce aveam nevoie… Intr-o lume in care lucrurile derizorii si vietile mediocre ne coplesesc, ma plec in fata dumneavoastra, spunandu-va simplu, omeneste: multumesc, doamna invatatoare!”

 

-Este mesajul perfect pentru cei care au inteles cat de multa influenta a avut respectivul dascal in viata lor abia cand au mai crescut.  

 

2. “Va multumesc, draga invatatoare, pentru ca zi de zi mi-ati oferit cate un sfat intelept, sustinere neconditionata, incurajare, insistenta si laude de merit. Ma voi stradui sa indeplinesc toate asteptarile, sa imi indeplinesc scopurile propuse si voi demonstra ca efortul dumneavoastra nu a fost in zadar. Va multumesc!”

 

-Incurajarile pentru un copil sunt poate cea mai puternica forma de sustinere pe care o pot primi. Astfel ca invatatorii care stiu sa aprecieze fiecare efort al copiilor si fiecare evolutie nu vor munci in zadar pentru generatiile de copii pe care ii cresc si ii educa.

 

3. “Va multumim ca ati crezut mereu in noi, ca ne transmiteti cunostinte si ne ajutati sa ne dezvoltam. Va multumim pentru rabdare, entuziasm si intelepciune. Sub conducerea voastra am trecut prin toate dificultatile, le-am depasit si am obtinut un inceput excelent pentru realizari ulterioare. Va multumim sincer pentru caldura si grija voastra.”

 

-Acesta poate fi un mesaj din partea intregii clase la o reuniune, ca apreciere pentru educatori.

 

4. “Vreau sa multumesc frumos invatatoarei mele dragi pentru experienta impartasita cu noi, pentru grija, bunatatea, increderea in noi, ajutor si receptivitate. Sa stiti ca ati lasat o amprenta importanta in viata mea!”

 

-La fel ca o mama, o invatatoare isi poate lasa foarte mult amprenta asupra formarii unui copil si poate fi un exemplu bun de urmat in viitor. 

 

5. “Draga doamna educatoare, va multumim pentru talentul dumneavoastra, pentru efort si intelegere. Astazi va suntem recunoscatori pentru cunostintele pe care le transmiteti generatiilor tinere. Sa stiti ca datorita dvs. lumea devine mai buna!”

 

-La sfarsitul gradinitei poate fi transmis acest mesaj din partea intregii clase ca amintire de la o alta generatie crescuta si educata de o invatatoare.

 

6. “Vreau astazi sa ii multumesc celei mai bune invatatoare. Imi exprim recunostinta pentru ca oricand am putut sa am incredere in sfatul dumneavoastra. Va multumesc ca mi-ati oferit indrumarea corecta si pentru ca sunteti o adevarata maestra!”

 

-Exemplul pozitiv poate fi oferit prin propriul comportament, nu doar prin vorbe, asa cum majoritatea educatorilor o fac.

 

7. “Draga invatatoare, va multumesc din suflet pentru cunostinte, experienta pe care ati impartasit-o cu noi, abordarea individuala, caldura sufleteasca si multa intelegere.”

 

-Ca invatator important este sa ajuti fiecare copil in functie de problemele pe care le identifici, sa il incurajezi sa le depaseasca. Pentru cei care fac acest lucru un mesaj de multumire perfect este cel de sus. 

 

8. “Va multumesc, draga invatatoare, sunteti o persoana foarte inteleapta, povatuitoare, intelegatoare, un ghid foarte priceput in calea cunostintelor. Va sunt recunoscator deoarece credeti in fortele mele, pentru ca depuneti mult efort ca eu sa ma realizez si sa am rezultate frumoase. Vreau sa va urez din tot sufletul sa aveti parte de sanatate, multe bucurii, prosperitate, armonie, noroc, si fericire!”

 

-Cuvinte simple, dar cu atat de multa insemnatate, astfel puteti arata aprecierea pentru dascalii pe care i-ati avut. 

 

9. “Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Va multumesc, doamna invatatoare!”

 

-Simplu si frumos, un mesaj care spune mai multe decat alte sute de cuvinte.

 

10. “Sunteti cei cu care fiecare dintre noi a inceput lectia vietii. Daca suntem buni, e meritul dumneavoastra. La multi ani de ziua invatatorului!”

 

-Este adevarat ca dascalii sunt cei care formeaza noile generatii, deci cei care stiu sa educe corect si sa indrume pot schimba viitorul prin oamenii pe care ii formeaza. 

 

11. “Va aduc in dar cele mai sincere felicitari si urari de bine. Va doresc sa purtati si in continuare cu cinste si demnitate onorificul titlu de semanator al Cunostintelor, Frumosului si Binelui!”

 

-Asa cum educatorii sustin si incurajeaza copiii cand sunt mici, atunci cand acestia devin mai maturi pot intoarce aceste incurajari si felicitari.

 

12. “Doamna invatatoare, sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani!”

 

-Un frumos mesaj cu ocazia zilei de nastere, cu ocazia zilei de 8 martie sau chiar zi onomastica. 

 

13. “M-ati incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc, doamna invatatoare!”

 

-Cuvintele potrivite spuse la momentul potrivit pot face minuni. 

 

14. “Doamna educatoare, pur si simplu reflectam la cat de norocos sunt sa invat de la oameni ca dumneavoastra. Multumesc foarte mult!”

 

-Sentimentele de apreciere ale unui copil vor aparea atunci cand se va maturiza si va intelege cata influenta au avut parintii si educatoarea in dezvoltarea sa. 

 

15. “Doamna educatoare, vreau sa va transmit un “Multumesc!” din toata inima. Un “Multumesc!” pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde.”

 

-Un “Multumesc” spus la momentul potrivit poate fi mai important decat zeci de alte cuvinte. 

 

Invatatorii si educatorii au o mare influenta pentru fiecare copil. Asadar alegeti cu atentie dragi parinti si alegeti sa apreciati fiecare efort pe care acesti dascali il fac pentru copiii vostri. Simple gesturi, mesaje de multumire sunt poate tot ce au acestia nevoie sa simta ca sunt apreciati si sa continuie in acelasi ritm.