Cele mai noi modele scaune auto copii !

Nu exista parinte care sa nu isi doreasca siguranta pentru propiul copil. Asa cum ii punem casca, genunchiere si cotiere prichindelului care arde de nerabdare sa urce pe o bicicleta, asa ar trebui sa ne gandim la siguranta lor in automobil. Ca sa nu faceti nici un compromis, solutia ideala este un scaun auto de copii.

Poate ca majoritatea dintre voi stiu, dar pentru cei care inca nu au aflat trebuie sa stiti ca un copil cu varsta mai mica de 12 ani nu poate fi pus pe scaunul din dreapta soferului. Poate majoritatea copiilor ar prefera contrariul, insa acest lucru este spre binele lor deoarece in cazul unui accident , airbag-ul masinii il poate rani. Un lucru important pe care trebuia sa il luam in considerare este varsta, inaltimea si greutatea copilului. Scaunele auto pentru copii sunt facute pentru anumite categorii de varsta.

Astfel pentru copii de pana la un an scaunul potrivit ar fi unul care sa nu ii permita bebelusului sa se miste prea mult. Un copil cu varsta cuprinsa intre un an si 4 ani va avea nevoie de un scaun care sa il faca sa priveasca numai inainte, care sa nu ii dea libertate de miscare in masina. Pe masura ce creste, nazdravanul dumneavoastra va avea nevoie de putina libertate, astfel ca dupa varsta de 5 ani , ii puteti cumpara un scaun care sa il ridice pana la nivelul corect la care sa ii puneti centura de siguranta. Preturile pentru scaunele auto pleaca de la 200 lei si ajung pana la 1500.