Scaune auto copii la preturi de primavara !

Un scaun auto pentru copii este in general legat de imaginea unui bebelus lipita de luneta, pentru a atentiona soferul din spate sa mearga mai incet, deoarece este un bebelus la bord. Din pacate, multe sunt cazurile in care pentru a atrage atentia soferului din spate sa mearga mai incet, soferi care nu au copii si nici nu au transportat vreodata copii folosesc aceste insemne. Indiferent de situatie, daca va aflati in situatia soferului din spate, trebuie sa dati crezare semnului, nu sa va puneti intrebari si sa incetiniti sau sa schimbati banda daca doriti sa mergeti mai repede. Evident un sofer care circula in oras cu 90 km/h si are acel semn pe luneta nu are prea mare credibilitate.

Aceasta ne atrage atentia asupra unui alt lucru. Degeaba aveti bebelusul plasat intr-un scaun auto destinat copiilor, care respecta toate regulile, daca dvs nu le respectati. Indiferent ca va grabiti, trebuie sa ajungeti de exemplu la spital, pentru ca bebelusul nu se simte bine, nu trebuie sa aveti viteza mare, pentru ca se pot intampla accidente grave, oricat de bun sofer v-ati considera. Un scaun auto pentru copii este mai de folos in perioada de iarna, cand caruciorul cam iese din discutie, datorita gerului, zapezii, faptului ca rotile caruciorului se pot bloca in zapada si din cauza altor factori. Masina ramane cel mai bun carucior indiferent de vreme, dar in special pe timp de iarna.

Vara, masina se foloseste in general pe distante mari. Daca trebuie sa ajungeti undeva la 1-2 km de casa unde stati, este de preferat sa folositi caruciorul obisnuit sau daca este necesara utilizarea masinii sa folositi mereu un scaun auto.