Scaune Auto copii ofera standarde de siguranta ridicate !

Scaunul auto de copii pe care aveti de gand sa-l cumparati pentru bebelusul dvs trebuie sa se incadreze in standardele de siguranta impuse de legislatia europeana. Daca scaunul este fabricat de o companie recunoscuta pe piata scaunelor auto pentru copii, nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta.

Cateva milioane de oameni care ii sunt clienti companiei respective nu au cum sa greseasca. Producatorii de care nu ati auzit trebuie sa iasa din discutie. Aici nu este vorba despre testarea unui nou sapun antibacterian sau a unei noi creme, ci este vorba despre protectia copilului dvs. Nu trebuie sa faceti teste pe siguranta lui. De asemenea, nu trebuie sa va ganditi la scaune second-hand. Chiar daca scaunul vi-l ofera sau vi-l vinde un prieten, poate nu mai corespunde standardelor sau poate este ceva care nu functioneaza bine in interiorul sau si nici macar prietenul dvs nu stie. Nu trebuie sa va bazati pe lucruri primite in dar, daca au fost deja folosite.

De fapt, ar trebui chiar sa le atrageti atentia prietenilor dvs ca nu primit asemenea cadouri la petrecerea data in cinstea noului membru al familiei. Daca vor sa va faca un cadou, pot cumpara hainute sau paturi, sosete, pantofiori, in nici un caz carucioare, patuturi si alte obiecte care trebuie alese de parinti. Un scaun auto trebuie instalat cu grija, iar copilul trebuie pozitionat culcat. Daca instalarea scaunului cere atentie, plasarea copilasului in scaunul auto cere si mai multa atentie, mai ales cand este bebelus si oasele nu sunt dezvoltate inca bine.